Полiтика

09:56
У Харкові з партії "Самопоміч" вийшов депутат обласної ради, секретар постійної комісії з питань бюджету облради Назар Ванюшин.
20:13
Допоки, правда, висловили стандартне дипломатичне «глибоке занепокоєння», проте Міністерство інформаційної політики України (керівник Юрій Стець) обзавелося надією, що зможе ініціювати перегляд банів українських користувачів у соціальній мережі Facebook.
13:12
У Варшаві в четвер, 12 липня, в одному з готелів помітили лідера фракції "Батьківщина" Юлію Тимошенко і українського олігарха Ігоря Коломойського.
17:11
Конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи підтримав відповідну пропозицію, яку від України внесла Віце-президент Палати регіонів Конгресу Юлія Світлична під час засідання Бюро Конгресу в березні 2018 року.
13:37
Наразі формується порядок денний та пріоритетні питання на пленарне засідання Конгресу, яке відбудеться у листопаді.
10:50
Віра Сивицька стала новим депутатом Харківської обласної ради (партія "Відродження").
15:46
Під час візиту на Харківщину Павло Клімкін разом з Юлією Світличною зустрілись зі студентами НЮУ ім. Ярослава Мудрого.
13:48
Губернатор та її команда втілюють все нові проекти в життя, зміцнюючи співробітництво і партнерство з іншими регіонами, піклуючись про добробут наших громадян.
18:21
Завдяки тому, що глава області представляє Україну в Раді регіональних влад Європи, міжнародні організації та делегації вже зрозуміли перспективність регіону, часто відвідують його з візитами.
13:28
Під час робочої поїздки до Держави Ізраїль голова ХОДА зустрілася з президентом країни Реувеном Рівліном, представниками уряду та впливових організацій, а також з Міністром екології Держави Ізраїль, Міністром у справах Єрусалима Зєевом Елькіним.