"Попереду - титул чемпіона світу WBC": Юлія Світлична радіє перемозі Гвоздика над Амаром (відео)

Неділя, 18 березня 2018, 11:18
Титул тимчасового чемпіона світу WBC дає Гвоздику право бути одним з перших у черзі на чемпіонський поєдинок з канадцем Адонісом Стівенсоном.
"Попереду - титул чемпіона світу WBC": Юлія Світлична радіє перемозі Гвоздика над Амаром (відео)

Харківський боксер у дуже непростому 12-раундовому поєдинку переміг француза Мехді Амара в поєдинку, який пройшов у нью-йоркському «Медісон Сквер Гарден».

Наш земляк Олександр Гвоздик зберіг за собою звання непереможного бійця в категорії до 79,4 кг. На його рахунку вже 15 перемог, з яких 12 нокаутом.

Титул тимчасового чемпіона світу WBC дає спортсмену право бути одним з перших у черзі на чемпіонський поєдинок з канадцем Адонісом Стівенсоном, який у даний момент володіє поясом WBC.

«Усі харків'яни вболівали сьогодні за земляка, і новина, яку ми отримали з США, дуже радує. Вітаю спортсмена із заслуженою перемогою, впевнена, що попереду в Олександра - титул чемпіона світу WBC. Він як ніхто заслуговує на це», - підкреслила Юлія голова ХОДА Юлія Світлична.

Нагадаємо, харків'янин Олександр Гвоздик виступає в напівважкій ваговій категорії (до 79,4 кг). Він став бронзовим призером Олімпійських ігор у Лондоні в 2012 році та є чемпіоном Північної Америки за версією NABF у важкій вазі.

Раніше Світлична назвала проведення в Харкові чемпіонату Європи з боксу минулого року – "надзвичайною подією, якої ніколи не було в Україні".

Як писала "Варта", у 2017 році стало зрозуміло, що спорт великих досягнень нарешті твердо закріпився в Харкові. «У місті є вся необхідна інфраструктура, щоб проводити такі змагання, як чемпіонат Європи з боксу на високому організаційному рівні – спортивна, готельно-ресторанна, транспортна», – підкреслює голова ХОДА.

До речі, Харківщина має сталі спортивні традиції у проведенні саме боксерських змагань.

comments powered by HyperComments