Обережно: Фейки російських ЗМI

15:56
Російська верхівка не визначилася з тим, що робити із захопленими територіями Харківської, Запорізької та Херсонської областей.
08:16
Автором фейку про нібито територіальні претензії Польщі до України є член переговорної групи, помічник президента рф Володимир Мединський
20:01
У медійному просторі рф виникло затишшя - російські пропагандисти взяли «оперативну паузу» для перебудови стратегії ведення інформаційної війни проти України.
11:15
Фейк про здачу захисників Маріуполя спростував радник міського голови Петро Андрющенко
09:47
У соціальних мережах поширюється інформація про те, що через додаток "Дія" військовозобов'язаним будуть розсилатися повістки, таку функцію ніби-то розробляють в Мінцифрі
09:11
Російська пропаганда в соціальних мережах поширює фейковий меседж, що нібито у Харкові замінували могили ветеранів Другої Світової війни.
18:26
І генерує нові, дедалі безглуздіші фейки.
11:36
Спецслужби Росії готують до запуску дуже примітивний фейк, щоб звинуватити військово-політичне керівництво Республіки Молдова у розпалюванні війни з так званою «ПМР».
10:11
Ворожа пропаганда поширює фейк про трудову мобілізацію у Чугуєві на Харківщині, посилаючись на «приказ», якого не існує.
09:38
Живий символ «проросійської України», жіночка, яка, за версією російської пропаганди, «сміливо протистояла націоналістам», наразі перебуває в одній із міських лікарень Харкова.