Потап: Ми хочемо відкрити фірму рожевих таксі з водіями-геями

Костянтин Манжет  |  Вівторок, 28 липня 2009, 14:47
Поки фінансова криза тягне свої лапи до наших гаманців, Потап і Настя Каменських своїми піснями привносять в життя свіжі порції позитиву. Проте, як живеться самим ударникам R’n’B-цеху?
Потап: Ми хочемо відкрити фірму рожевих таксі з водіями-геями

Про це FROM-UA вирішили дізнатися безпосередньо у сеньйора Потапа.

Потап, у вашій з Настею новій пісні «Ех, кредит, кредит» ви нарікаєте на серйозні фінансові труднощі. Мовляв, і пісню записали, і кліп зняли в кредит. Зрозуміло, що це всього лише пісня, але невже і насправді так туго з грошима?

У мене і у Насті є кредити, тому композиція абсолютно реальна. Не скажу, що прямо так туго нам живеться, як в цій пісні співається, але дуже близько з нами є люди, яким саме так і живеться. А це наші родичі, тому нас це навіть дуже стосується.

Ти, по суті, був першим у вітчизняному шоу-бізнесі, хто підняв проблему життя в кредит. Не боїшся, що тепер тобі точно не повернути депозит?

А у мене не лежать гроші на депозиті, я їх вчасно звідти забрав.

Чи не думав ти про те, щоб організувати щось подібне до Організації зі знищення вампірів-банкірів (у жартівливій формі, само собою)? Крім непоганого піару, ви з Настею змогли б звернути увагу влади на очевидну проблему.

Ми можемо звернути увагу на проблеми тільки своєю творчістю – піснями, кліпами. А рухи хай організовують ті, кому потрібно «вижати» з банків свої бабки.

Сьогодні багато зірок шоу-бізу зазнають фінансових труднощів. Саме тому вони летять відпочивати не за кордон, а до Криму. Там і відпочинок, і заробіток. Особисто ти де плануєш співати-купатися-засмагати?

А ми вже в Криму поспівали, покупалися, позасмагали.

Нещодавно в телеефір вийшла нова реклама мобільного оператора за участю Потапа і Насті Каменських. Якщо не секрет, чи багато вам заплатили з урахуванням економічного колапсу в Україні?

В порівнянні з тим, що було раніше – небагато, а в порівнянні з тим, що ще буде – достатньо.

Ти і надалі збираєшся піднімати в своїх піснях «дорослі» проблеми: гроші, труднощі, відповідальність? Адже, якщо врахувати вік переважної більшості ваших з Настею прихильників, вони можуть не оцінити творчий експеримент...

Нашим слухачам – від 3 до 73 років, тому нас зрозуміють всі. Ми робимо пісні для всіх. Наступна гостра соціальна тема, яку збираємося торкнутися в своїй творчості, – це проблема життя карликів в Україні, а також їх життя після циркових вистав. Я виріс на Русановці, а недалеко від нас була ціла плеяда колишніх артистів дуже маленького зросту. У них є свої комплекси і труднощі. Ось про це соціальне явище ми і заспіваємо в наступній композиції.

Робота роботою, але і про відпочинок забувати не можна. Де плануєш відпочити від студії, сцени і докучливих журналістів :)?

На студії і потім на сцені з журналістами. Я відпочивати несильно збираюся. Ми вже відпочили, тепер працюємо.

Музиканти нерідко їздять по країні на підтримку якогось кандидата в президенти. Ви з Настею збираєтеся за когось агітувати? Може, вже були конкретні пропозиції?

Пропозиції були від всіх кандидатів, але ми поїдемо від того, хто більше заплатить.

Вас, як і багатьох українських виконавців, люблять і слухають в Росії. А кудись за межі СНД часто запрошують виступити?

Так, ми виступаємо в Германії, США, Казахстані, Узбекистані, Азербайджані. Зараз століття інтернету – тому нас знає дуже багато хто.

Чи не планують Настя Каменських і сеньйор Потап створити з кимось найближчим часом спільний проект? Можливо, найближчим часом прихильників чекають приємні сюрпризи?

Ми з Настею Каменських і Сергієм Зверєвим хочемо відкрити в Києві фірму таксі. Гламурні машини рожевого кольору, салон в стразах і різних блискучках. А водіями будуть симпатичні хлопчики нетрадиційної орієнтації. Але це поки тільки ідея, ми ще обдумуємо її.
 

comments powered by HyperComments