Ігор Пелих: Обов'язково реалізую свою «мрію ідіота»

Микола Кузнецов  |  Понеділок, 11 травня 2009, 10:25
Відомий український телеведучий і продюсер – про сім'ю, націоналізм, вуха Чебурашки, випадок і мрії.
Ігор був для глядачів зразком креативного і енергійної людини.

З його ім'ям асоціюються програми «Галопом по Европах» (туристична програма, телеканал ICTV), «На свою голову» (міський квест, телеканал ICTV), «Таксі» (інтелектуальне шоу, телеканал City) та інші. Ігор Пеліх – лауреат премії «Телетріумф» (кращий ведучий розважальних програм на Українському телебаченні) в 2003 році.

Хоча початком початків був Інтернет – саме завдяки всесвітній павутині Пеліх дебютував як ведучий шоу «Не всі вдома», яке виходило в прямому ефірі на каналі «1+1».

Творчий політ Ігоря 8 травня 2009 року перервала безглузда загибель в автокатастрофі...


У вересні 2007 року І. Пелих дав масштабну он-лайн-конференцію для мережан «Інтернет-глянцю» E-motion.

Доброго дня. А питання про вашу дружину, можна? Вона мені дуже подобалась в ролі телеведучої. Чи є можливість побачити її усмішку з ТВ-екрані знову? І як вона?
(АнгелА 30.08.2007 13:06)

З дружиною все добре. Найбліжчим часом вона точно не буде на телеекрані, тому що за 2.5 місяця чекаємо ще одного Пелиха. Працюємо разом в одній компанії, де Саша працює головним редактором студії «Роги і копита».

Скажіть: правда, що у вас є свій спортклуб? Якщо так, то на чому він спеціалізується?? Як підбиралася кандидатура другого ведучого програми, чому саме Фоззі, а не Кузьма, скажімо? Або чому не можна було взяти ведучу жіночої статі??
(P а s h а 30.08.2007 18:02)

Немає у мене ніякого свого спортклубу і навряд чи буде, потреби в цьому не бачу.

З приводу кандидатури другого ведучого «Галопів», зрозуміло, що згідно всіх канонів телебачення там мала бути дівчина, і спочатку ми шукали якусь дівчину, яка б туди підійшла. Потім обламалися і зрозуміли, що треба ще одну нормальну, веселу, нештучну людину, яка б себе природно почувала в цій програмі. З тих, кого я знаю, туди ідеально підходить Фоззі, з яким дружимо вже добрих 10 років.

Привіт з Івано-Франківська! Маю декілька запитань, сподіваюсь на повні і відверті відповіді. Отож:
1. Чи вважаєш себе українським націоналістом? Кого ще можеш назвати з публічних особистостей (музикантів, письменників, політиків...) своїми ідеологічними однодумцями. Відповідь «не знаю» не пройде.
2. Чи не було бажання відновити «Не всі вдома»? Багато хто ще досі ностальгує за цією передачею.
3. Коротко розкажи про націоналістичну організацію у Тернополі, в котрій ти був. Чим займались, чому саме тоді пішов, скільки часу там був і т. д.
4. Чому малого віддав до «Пласту»? Що чекаєш від цього?
5. Що з останніх доробків української музики тебе вразило. Вказати назви команд і чому саме.
(Тарас 30.08.2007 23:04)

1. Абсолютно вважаю і не бачу в цьому слові нічого поганого. На щастя, зараз в Україні дуже багато людей, які абсолютно такої ж думки. Перелік давати? Положинський, той самий Фозз, ТНМК повним складом, Чубай, Кузьма, Моторрола, Бумбокс і т.д. і т.п. Болять пальці всіх перераховувати.
2. Бажання немає, тому що вже самі повиростали. Було б неправильно робити програму, в якій потрібно бути активним тинейджером, якщо тобі 33 роки.
3. В Тернополі все почалось з 1989 року з 3-4 копняків по дупі від наряду ППС за розклеєні листівки з абсолютно нейтральним як на даний час змістом «Слава героям України! Ганьба катам». Пам'ятаю, що ГБшник задавав одне-єдине питання: «Кто такие каты и почему ты их так не любишь?» Потім була організація під назвою «Спілка націоналістичної української молоді», з якої згодом виросло УНА-УНСО, але мене там вже не було. Зрозумів, що значно більше і для себе, і для держави зможу зробити, коли буду займатися якоюсь потрібною справою, яка принесе і гроші, і задоволення.
4. «Пласт» – це така-собі спілка української діаспори українців в Києві. Розумію, що російської мовою мої діти будуть говорити і так. І боротися з цим немає ніякого сенсу. Найважливіше, щоб українську вони все одно сприймали як рідну, тому і віддав до «Пласту».
5. Перелік буде дуже довгий – ті ж самі Моторрола, Бумбокс, Тартаки, якісь турки, Торі Амос, Каша Сальцова.... Слухай, я так запарюся довго писати.


Ігор, звідки Ви здобуваєте натхнення для своїх проектів?
(Сергій 31.08.2007 03:05)

Зі всього, що мене оточує. Рекомендую всім – ходіть з «вухами Чебурашки», слухайте, що відбувається довколо вас, і спостерігайте за всім. Тоді і вам самим буде цікаво все.

Як Ві потрапили на телебачення?
(Коваленко Таня 31.08.2007 08:04)

Випадково. Просто на той час я в Тернополі проводив вже концерти у якості ведучого, і після якогось чергового фестивалю мене запросили працювати на місцеву телекомпанію. Уявляєш – в ролі ведучого новин... Де я , а де новини??? Потім були ще якісь спроби в Тернополі робити музичну програму про всякий там «хеві метал» на фоні інших «нетілнок» обласного телебачення, потім мене звідтам поперли «за профнепридатність» із записом в трудовій книжці. Потім була робота на дуже кайфовій радіостанції в Тернополі, потім пропозиція працювати в Києві у 1998 році на революційній, як на ті часи, радіо «Столиці», потім запрошення на «1+1», потім ICTV, потім починаєш розуміти, що тобі вже хочеться робити те, чого хочеш сам. І тому зараз – власна продакш студія «Роги і копита».

Пишуть, шо ти продюсер... Музикантів продюсуеш?
(Андрюха 31.08.2007 14:27)

Ні, не продюсую. Я телевізором займаюся. Була колись мінімальна спроба з одними дуже талановитими пациками – репери «Основний показник». Все, що зробили, – ремікс на пісню океанів «Відпусти». Як на мене, прикольно. Можеш пошукати в тирнеті і послухати. Просто кожен повинен займатися своєю справою. Я вже зараз розумію, як «телевізор побудований з середини», а що робити з музикантами – Бог його знає.

Ігор, скажіть, чому перестала існувати програма «На свою голову»??? Відмінна була програма, я за те, щоб вона знову була, а ви..???
(P а s h а 01.09.2007 17:48)

Я так само «за». Але, НСГ – програма тобто – була занадто ресуромістка, як для нашого телевізора. А сучасне телебачення вимагає проектів, які виробляються швидко і «без напрягу».

Скажіть, пропонували вам йти в депутати політичні сили, якщо так, то які??
(Паша 01.09.2007 17:53)

В депутати – ні. Але пропонують кожного року ті чи інші їздити в тури, і розказувати, які вони класні. Відповідь просто – пішли всі на =======!!!! Як на мене, різниця між проституткою і чуваком, який на кожні вибори впарює людям різні ідеї різних партій, – мінімальна. Я свої гроші заробляю по-іншому.

Ігор, скажи, звідки у тебе стільки енергії, поділися, як нею зарядитися??
(Леша 01.09.2007 17:56)

Коли тобі настане 18 – пий потрошки чорний ром.

Ігорю, з чого ви розпочинали свій творчий шлях? Напочатку багато грошенят було у гаманці?
(Зоя 03.09.2007 11:35)

Ага, аж 60 баксів, коли повернувся на початку 90-х з Польщі, де героїчно пересидів призов до армії. Займався багато чим – від торгівлі в кіоску, до організації концертів у Тернополі. Розказуваті довго і нудно.

Добридень! У мене є ідеї нових програм для ТБ, але я побоююся, що якщо покажу їх на ТБ, то досвідченіші «акули телебачення» їх у мене вкрадуть. Як бути? Кому і на який канал нести «щось» і бути впевненим, що не обдурять?
(Марина 03.09.2007 13:57)

Якщо захочуть – вкрадуть по-любому. Почитай телекритику і суперечку між свободами слова як на мене – дурня повна. 100-відсоткового захисту прав на формат в Україні ще нема, зрештою, як і в цілому світі. Моя рекомендація – перед тим, як йти на той чи інший канал, надрукуй все те, що ти написала, допиши знизу: все це написала і розробила така-то така-то, потім заклей у конверт, зайди на найближче поштове відділення і відправ замовний листом сама собі. Коли лист прийде – збережи його в надійному місці, прослідкуй, чи там розбірливо проставлений штамп відділення з датою. І вже потім з чистою совістю до ТВ-продюсерів.

Ігорю, тобі подобається гурт ТНМК? Чи віриш ти в український хіп-хоп? Як ти ставишся до Потапа? Адже ти тусуєш з Фоззі!
(Богдан 03.09.2007 16:53)

Якщо я дружу з Фоззі, це ще не означає, що я слухаю Потапа.

Привіт!!! Мені дуже цікаво, тебе колись можна побачити в костюмі? Чи буваєш ти на гламурних вечірках моди? Чи є улюблений кутюр’є?
(unaba 03.09.2007 19:43)

В костюмі був 3 рази. 1 – в Загсі. 2 – вів церемонію «Телетріумфу» в якомусь році і Олександро Богуцький ( ген директор каналу ) примусив вдягнути смокінг. На вечірки моди не ходжу. Не гламурний я.

Ігор, поголися! Борідка тобі не пасує (старить)... Чесно...
(Крокус 05.09.2007 15:32)

А от ніфіга! Мені ця борідка в шахматному порядку подобається – бритися доводиться рідше!

Правда, що ти ідеї не сам придумуєш, а злизуєш з усіляких квест-проектів???
(?????? 05.09.2007 16:05)

Це про які йде мова? Якщо про «Галопи» – то ні, ніяких схожих проектів на той час не було. Навпаки, якісь засранці у нас стибрили «Галопи» і якийсь час виходили в ефір в Раші під назвою «Все включено». Якщо про квест – так само «не в касу». Завдання і розробка була не на нас, а на компанії «auto quest.com.ua», які і є ідеологами всіх квестерський ігр в Україні. Так що, звиняйте, ошибочка приключилася – не тих розстріляли.

Для деяких чоловіків покупка автомобіля – захід серйозніше, ніж народження дитини. А як це було у Вас? Що для Вас означає автомобіль? Скільки часу в день Ви присвячуєте своєму авто?
(Ольга 05.09.2007 16:29)

Оля – стала на мозоль. 2 години тому познайомився на вулиці з дуже порядною людиною. Мається на увазі, що задивився на Астон-Мартін, і в'їхав своїм Санта Фе в чужий Мерседес. Познайомилися, поговорили, все втрясли і розійшлися.

Машини – це дійсно великий шмат мого вільного часу. Їх у мене 2: wolksvagen new beetle, Hyundai Santa Fe new. Я до них обох точно відношуся не як до купи заліза. Кожна з них має душу ( от загнув).

Привіт. По телеку ти завжди такий життєрадісний, а депресняки у тебе бувають?
(Ester 05.09.2007 16:33)

Бувають. Тоді важливо, щоб їх ніхто взагалі не бачив, ні друзі, ні діти, ні сім'я. Як правило у мене таке ненадовго, тому попускаюся швидко.

Ігор, Ваша телевідомість в повсякденному житті Вам допомагає чи шкодить?
(Sanek 05.09.2007 16:34)

70 на 30. Деколи допомагає, деколи шкодить. Точно розумію, що просто прийти до когось зі своїх дружбанів на концерт і все це подивитися із залу вже не пройде. З іншого боку, якби доводилося платити кожного разу штраф за перевищення швидкості – вже би хату продав.

Як ти перший раз відчував себе перед телекамерою?
(Alla 05.09.2007 16:36)

Трусилися руки. Бо це була перша спроба, коли мені запропонували пройти проби в Тернополі, після рок- фестивалю «Нівроку», який я і організовував, і грав, і вів. Тобто - уявляй, ти закінчуєш все годині о 6 ранку в ганделику з музикантами, а о 8 йдеш на тракти. Тобі дають в руки газету і кажуть: прочитай текст. А ручки-то трусить!!!!!!! Причому не від страху.

Яка кількість часу необхідна для підготовки якісної програми?
(Drob 05.09.2007 16:37)

Некоректно поставлене питання. Якщо формат пророблений ще на початку і добре накатаний, то підготовки до кожного епізоду не треба взагалі ніякої. Є програми навпаки – над «На свою голову» ми працювали всі дні і до зйомок і під час і після.

Ваше відношення до завдань деяких інтерактивних шоу типу – з'їсти гнилий помідор, вимазати одяг варенням і так далі. Хіба це смішно і цікаво?
(Ніколь 05.09.2007 16:39)

Можна ще дупу голу показати. А сенс? Знаєш, я не розумію, чого я маю дивитися в ящику, як якомусь рагулю кажуть: «Хочеш 100 гривень? Побий фари в своєму Ланосі». Вона коштує 50 грн і отой дятел її б'є. Якби я розробляв цей формат, зробив би поправку на вітер. Хочеш якусь суму грошей? – от тобі 1000 у.о., от стоїть Мерс-600. Попереджую, Мерс не наш. Якщо розіб'єш там фару, дочекаєшся власника, віддаєш йому стільки грошей, скільки він скаже – решта твоя! Це було б цікаво. Ги-ги.

Ігор, як добре Ви знаєте Київ? Можете провести незабутню екскурсію?
(Марта 05.09.2007 16:41)

Після зйомок циклу «На свою голову» я знаю це місто, як ніхто інший. Можу.

Твій улюблений алкогольний напій?
(Alla 05.09.2007 16:47)

Хороший кубинський ром з м'ятою. Горілка, грузинські коньяки, грузинські вина.

Ігор, а яку музику Ви слухаєте? Віддаєте перевагу нашим чи зарубіжним виконавцям?
(Віктор 05.09.2007 16:49)

Німа переваг. У міні в машині чейнджер на 6 дисків мп-3, диски компілюю сам. Поки їхав сюди, слухав Колд Плей, потім несподівано старий Рамштайн, потім Українську Флайзу.

До Вас часто на вулицях пристають люди з проханням сфотографуватися? Як часто Ви погоджуєтеся?
(Анастасія 05.09.2007 16:52)

Як правило, завжди погоджуюсь. Насправді, ще коли працював на 1+1, сам собі прояснивши просту істину: до тебе підходять за автографом не через те, що ти геній, а тому, що бачать тебе по ящику 5 разів на тиждень. Навіть, якщо б замість тебе була голозада мавпа, її б також впізнавали. Колі це зрозумів, став дихати легше.

Ігор, чому у Вашої дівчинки таке незвичайне ім'я? Ви її на честь когось назвали? Що означає це ім'я?
(Neputeviy 05.09.2007 16:55)

Соломія? Незвічне ім'я??? В Україні????

Кажуть, з народженням дитини зовсім по-іншому відносишся до ціни свого власного життя? А як у Вас? У Вашому житті щось змінилося з народженням дітей?
(Qwest 05.09.2007 16:58)

Зрозумів, що твоє життя вже належить не зовсім тобі. Чесно.

Добридень. Як Ви вважаєте, чи існує в Україні реальна свобода слова?
(Антон 05.09.2007 16:59)

Та зрозумійте ж нарешті!!!! Не залежить від монстра-редактора, чи падлюки-власника того чи іншого каналу, чи газети, про що пише журналіст. Це залежить від самого журналіста. Ні в 2004, ні зараз ніхто не ламає пальці дверима, примушуючи вилизувати того, кого треба. Більшість ж сама це робить цілком добровільно. Я ледь не плакав, коли ще тоді, у 2004, бачив сцену, як певні люди на певних каналах клялися: «Ми тепер більше не будемо брехати, нас примушували!!!» Хто? Хтось вам руки ламав? Чи просто хотілося і грошей в конверті взяти і чесним бути. Інколи таки речі не пересікаються. На жаль.

Ви симпатизуєте комусь з українських політиків? І як взагалі відноситеся до перевиборів?
(Антон 05.09.2007 17:00)

Перевибори сприймаю нормально. Якщо на шкірі є гнійний чиряк, то його можна або видушити, або приховувати всякою там косметикою. Здається, простіше видушити. Тим, кому я симпатизую, за тих і проголосую!

Ігор, а Ви самі дивитеся телевізор? Які телепрограми?
(Alla 05.09.2007 17:02)

Новини дивлюся українські і польські. Розважальні програми майже не дивлюся. Дурію від можливості вночі, коли вже мої піонери заснули, присісти на якийсь довгий, довгий документальний серіал по Дискавері, або Віасат Хісторі.

Яким Ви бачите глядача ваших ТБ-проектів?
(носок 05.09.2007 17:07)

Коли я роблю якусь програму, то точно намагаюсь спрогнозувати, яким буде її глядач. Мої глядачі – 15-35 років, незакомплексовані, готові на раптовий вчинок. Принаймні я собі їх такими бачу.

Що порадите подивитися по телевізору?
(носок 05.09.2007 17:07)

Рекламні ролики наших партій:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) від де «крєатіфф» через вуха лізе!

Як Ви думаєте, у Вас є конкуренти?
(?????? 05.09.2007 17:11)

Зрозуміло, що є. І слава богу, що є. Інакше перестаєш рухатися. Тобі здається, що все вже і так є, все на своїх місцях. І врешті решт стаєш старим, нікому не потрібним пердуном!

Ігор, що Вам більше до душі – бути ведучим програми або концерту?
(Umka 05.09.2007 17:22)

Не знаю чому, але найбільший кайф – вести фестивалі. Не просто там якісь корпоративи, чи Дні міст. Саме фестивалі, такі як Чайка, чи Гніздо. Тому що там вже чітка аудиторія, яка не просто залила 0,5 і «чіста папрікаливаться», а свідомо прийшла саме на ту музику, чи того ведучого.

Кого з українських виконавців слухаєте? Чий диск купили останнім?
(Галина 05.09.2007 17:23)

Перелік я вже казав. Простіше сказати, кого не слухаю. Точно ні гривні не витративши ні на одні «Співаючі трусики» чи на Козловського. Останній диск, який купивши, – «ТІК». Там, де «Олені, Олені». Дуже перспективні хлопці.

Як часто особисто ви берете участь в добродійних акціях?
(Ілля 05.09.2007 17:34)

Лише за умови, що я точно знаю, куди і для чого підуть гроші чи час, який я цьому надаю. В інших випадках відсторонююсь. Людей і організацій з порядною репутацією збільшується з кожним роком, так що доводиться.

Ви для мене показник дуже креативного і заповзятливої людини, тому завжди хотілося дізнатися – чи важко самому добиватися успіху без сторонньої допомоги? І наскільки можливо просунути свій проект на ТБ без знайомих? Що для цього потрібно? Чого вистачило Вам?
(Олена 05.09.2007 17:37)

Має бути природна впертість і віра в самого себе. Без цього можеш сміливо сидіти вдома і розтирати соплі: «Які всі собаки тупі, а я такий креативний, тільки нікому не потрібний». Пам'ятай найголовніше – відмовся від вживання слова «неможливо».

Ігор, а Ви самі в якихось конкурсах, лотереях берете участь (як учасник)? Ви азартний гравець?
(Алла 05.09.2007 17:41)

Ні, не беру участі, якраз через те, що надто азартний.

Десь прочитала, що Ігор Пелих ворожив на кавовій гущі. Ви правда вмієте ворожити?
(Алла 05.09.2007 17:59)

Ні, не вмію. Але впарити можу любе.

А Ви пустите свою дитину в армію?
(Алла 05.09.2007 18:28)

Що значить «пущу». Захоче сам піти – піде. Не захоче – хай сам робить так, що б не піти. Я б не хотів, щоб мій піонер ходив у чоботах. Якщо буде професійна армія і мій син захоче бути місцевим «рембом», це буде його вибір.

Як Ви відноситеся до дисципліни в колективі? Ваші співробітники приходять по секундоміру? Ви караєте тих, хто запізнився?
(Ілля 05.09.2007 18:33)

Ні, такого у нас німа. Можліво тому, що і сам я розгільдяй

Не виникало ідеї створити свій ЖЖ (Живий Журнал)? Думаю, багатьом було б цікаво дізнатися про Вас і про Ваше життя щось нове!
(Катя-Катеріна 05.09.2007 18:35)

Поки що не виникало. Взагалі не люблю писати.

Яка музика грає у Вашій машині?
(Музикант 05.09.2007 18:37)

Вже писав вище.

Що для Вас є банальне щастя?
(Чучелко 05.09.2007 18:42)

Відчуття того, що те, що ти робиш, робиться не на марно!

Ви зарядку вранці робите? І взагалі, о котрій годині у вас починається ранок?
(Варвара 05.09.2007 18:45)

Ні, не роблю. Інколи, літом змушую себе після того, як прокидаюся, зі всієї дурі стрибнути в річку. А так, якби мене ніхто не чіпав, то прокидався б не раніше 13 години. Але є два біобудильника: одному 5,5 рочків, а іншій 3,5. Тому піднімають вони мене кожного дня десь коло 8 ранку

А що Ви любите і вмієте робити по хаті?
(Катя-Катеріна 05.09.2007 18:47)

Нічого.

Ти носиш якийсь талисманчик з собою?
(Іллона 05.09.2007 18:48)

Ні, нічого такого нема.

Є шкідливі звички?
(Ася 05.09.2007 18:50)

Так. П'ю, палю, матюкаюся.

У Вас хороша пам'ять, чи Ви користуєтеся щоденником?
(Дана 05.09.2007 18:51)

Пам'ять дірява точно. Тому на шиї – я, навіть не знаю, як його точно назвати. Але там є все, аутлок, телефон, карти, гроші, бюджети, документи і все інше.

А Ви запальна людина? Що може точно вивести Вас з рівноваги?)
(Лера 05.09.2007 18:52)

Хамство, тупість, небажання слухати і «чути» як бікфордів шнур.

Ви вечори активно проводите чи удома під телевізором?
(Алла 06.09.2007 11:54)

На жаль, частіше всього в такий годину буваю ще на роботі.

Вам як телезірці часто доводиться користуватися гримом, косметикою? Яку косметику віддаєте перевазі?
(Лола 06.09.2007 11:55)

Будете здивовані. Не користуюся. Наші програми – вуличні і тому нема потреби використовувати додаткове світло, а тому обличчя у ведучих і так природного відтінку. Був колися на ефірі М1 в гостях. Там баришня мене чимось намастила і через 6 хвилин я став у кадрі перетворюватися на ягуара, весь в плямах. Згадував її незлим тихим словом ще довго...

Ви самі галопом чи не галопом, всю Європу вже об'їздили, побачили? Де сподобалося найбільше, а в якій країні розчарувалися?
(Варвара 06.09.2007 12:00)

Розчарувався в Росії. Чи не єдина країна з тих, де я був, яка не думає над тим, що буде завтра. Сьогодні є нафта – і зашибісь! Тішать араби, при чому різні – як багаті (Емірати, Катар, Кувейт), так і бідні (Іорданія, Палестина). Люблю все, що пов'язане з грецькою культурою і їжею. А загалом правило просте – помічай все, відбирай те, що тобі самому сподобалося.

Ваш улюблений курорт?
(Леся 06.09.2007 12:01)

Улу-Даг ( гірськолижний в Туреччині), Ретімо (Кріт), Кемер (Туреччина), Пальма-де-Мальорка (Іспанія), Буковель, Драгобрат, Славсько.

Ігор, ти серіали дивишся?
(Леся 06.09.2007 12:01)

Єдиний серіал, який я дивився з фанатизмом, – «Чотірі танкіста і пес». У моєму дитинстві це було все.

А книжки ти встигаєш читати?
(Ульяна 06.09.2007 12:07)

Так. Не повіриш. Просто вже років з 5, як перестав взагалі купувати книжки. Читаю з кишенькових комп'ютерів і, як мені здається, ще більше ніж в дитинстві. Останнє, що прочитавши за цей тиждень – «Медіа Сапіенс» Сергія Мінаєва. Рекомендую.

Вмієте крутити м'яча на пальці?
(Лера 06.09.2007 12:10)

Ні. Пробував декілька разів, коли був малий. Але чи то м'ячі не ті, чи пальці не з відтам ростуть.

Який у вас улюблений фільм? У Інтернеті куди найчастіше заходите?
(Ксюха 06.09.2007 12:11)

1. Не можу сказати, який улюблений – їх багато. Подобається французьке кіно. Останнє, що привернуло увагу – «Босоніж по бруківці». Нажаль, не пам'ятаю режисера. Фільм – просто бомба

2. Здебільшого – Українська правда, Телекритика, Хюндай клуб, 4pda.ru, а загалом всього точно багато.

Ігор, у вас є мета в житті? Чи всього, чого хотіли, ви вже добилися?
(Лера 06.09.2007 12:12)

Ніколи не ставив собі такого завдання, як мета в житті. Здається, треба ставити якісь великі, але все одно тактичні планки і однозначно, пробувати їх піднімати. Якби всього добився, був би вже десь весь у вінках на цвинтарі (тьфу, тьфу, тьфу).

Ігор, що для тебе важливіше: кар'єра чи сім'я?
(Юля 06.09.2007 12:22)

Найважливіше – вибудувати компроміс між першим і другим.

Ти б хотів озвучити мультфільм? Який твій улюблений мультик?
(Даша 06.09.2007 12:22)

Хотів би. Чесно. Поки що не пропонували, але б із задоволенням за це взявся. В мультиках я зараз точно спец – оскільки в хаті є двоє дітей. З останніх – «Тачки» порвали, як мавпа газету.

Чи можете ви вийти на запис програми в нетверезому стані?
(Ілля 06.09.2007 12:25)

От тобі не йметься.....

Ти палив траву?
(Косяк 06.09.2007 12:26)

Так.

За яку футбольну команду ви вболіваєте?
(Фан 06.09.2007 12:27)

Так, зараз закидають камінням........ ні за яку. Зрозуміло, що це не розповсюджується на збірну України.

Чи були у вашій професійній кар'єрі якісь моменти або випадки, які запам'яталися? Розкажіть.
(Даша 06.09.2007 12:29)

Дашенька, їх була ціла купа. Але писати про це в режимі чату не зможу. Вибач.

А яких виконавців ви найчастіше слухаєте: вітчизняних чи іноземних?
(Жанна 06.09.2007 12:30)

І тих, і тих. Ніколи не задумувався. Для мене не важливо, звідки. Для мене важливо – як.

Ви кожен Новий Рік дивитеся «З легким паром»?
(Гоша 06.09.2007 12:34)

Угу. Кожний. Кілька разів не дивився, бо був десь далеко від України.

Яким екстремальним спортом ти займаєшся?
(Ольга 06.09.2007 12:37)

Вожу машину по вулицях Києва. Сноуборд, дайвінг, пробую цього літа освоїти маунтинборд.

Яким парфумом ви користуєтеся?
(Юля 06.09.2007 12:42)

Це найлегше, що можна відповісти. Вже 14 рік маю одну і ту ж саму проблему, бо в Україні цей одеколон не продається, так само як і у всіх аеропортах в Д'юті фрі. Просто є у Франції дуже маленький виробник, який називається Roger Gallet – от від цього продукту мене і порвало, ще з того моменту, як у 1993 році мені мій товариш подарував привезений із Франції флакон. Зараз всі мої друзі знають, що оптимальний подарунок для мене саме це.

У тебе є тату?
(Гоша 06.09.2007 12:44)

Ні. Нема. Зрештою, ніколи і не виникало бажання його робити. Хоча є у мене один мій товариш ще з універу, який при кожній нашій зустрічі напрягає, щоб я зайшов до нього в салон. Поки що відбиваюся.

Якби вам дали можливість подорожувати по світу, в які б країни поїхали? І кого б з собою взяли?
(Ульяна 06.09.2007 12:47)

Відповім зразу. Тут все дуже просто. Вже років 10 виношую «мрію ідіота». Зібрати команду, пройти нормальну підготовку, як фізичну, так і технічну, і махнути на місяць-півтора на Амазонку на каяках. Пройти настільки далеко, наскільки вдасться. І знаю найголовніше – я це обов'язково реалізую.

 

comments powered by HyperComments