Мирон Маркевич: На «Сампдорію» не будемо кидатися із шашками наголо

Стенлі Звєрєв  |  Вівторок, 3 лютого 2009, 15:15
Головний тренер харківського ФК «Металіст» Мирон Маркевич 1 лютого відзначив день народження. Живій легенді харківського футболу виповнилося 58 років.
Мирон Маркевич: На «Сампдорію» не будемо кидатися із шашками наголо

До цього моменту його підопічні щільно зайняли друге місце в національному чемпіонаті, успішно відмахавшись восени на три сторони – Кубок УЄФА, Кубок України та Чемпіонат країни.

Прізвище Мирона Маркевича увійшло до списку найзапитуваніших в Інтернеті серед матеріалів, що стосуються Харкова. Однак сам маестро Мережу не любить.

Він не має наміру «кидатися із шашками наголо» на «Сампдорію», ще не отримав подарунків на 58-річчя та засмутив інтернет-користувачів. Ексклюзивне бліц-інтерв'ю «Міського Дозору».

 


Що, по-вашому, привело до такого домінування «Металіста» серед прихильностей уболівальників і журналістів? Це досягнення тренерського складу, президента або команди?

Усе в комплексі. Не було б президента – не було б руху вперед. Тренерський корпус, з одного боку, також вклав багато сил. Але без команди нічого не зробити – гравці на полі головні.

Як Ви відзначили День народження?

Ну, по-перше, ми зараз перебуваємо в Арабських Еміратах. У Харкові мені, очевидно, приготували щось.

Тобто подарунки чекають на Вас у Харкові?

Так.

Ваше прізвище увійшло до списку найзапитуваніших в Інтернеті серед матеріалів, що стосуються Харкова. А Ви особисто відвідуєте Мережу?

Я не читаю там нічого – повинен засмутити користувачів Інтернету. Мені можуть тільки помічники сказати щось прочитати, якщо інформація важлива.

Із чим підходите до матчу з «Сампдорією»? Буде атакуючий футбол, як завжди?

Поки ми переглядаємо ігри «Сампдорії». Гра виїзна, і ми не будемо із шашками наголо кидатися на супротивника. Головне – підійти до матчу в оптимальній формі, настільки, наскільки це можливо без ігрової практики.

І який зараз стан команди?

У цілому, підготовка йде за планом. Із «Зенітом» показали непогану гру, перший тайм відіграли добре. Наприкінці якість упала. Але в цілому я грою вдоволений.
 

comments powered by HyperComments