Ярославський: У Харкові було 1 Травня

П'ятниця, 27 лютого 2009, 17:37
Президент футбольного клубу «Металіст» – про свято і «маленьку штучку» Маркевича.
Ярославський: У Харкові було 1 Травня

Після матчу з «Сампдорією» президент футбольного клубу «Металіст» Олександр Ярославський з посмішкою на обличчі поспілкувався з представниками засобів масової інформації.

Олександр Владиленович, може, вже варто поставити завдання перед командою виграти Кубок УЄФА?

У нашій команді ставить завдання перед командою Мирон Богданович. Ось яку він поставить, таку гравці і виконують. Я думаю, харків'янам сьогоднішня гра принесла масу задоволення. Таке відчуття, що в Харкові сьогодні було 1 травня, оскільки всі готувалися до цієї гри. Я хочу, щоб це свято продовжувалося нескінченно!

Коли до Харкова приїжджав Девід Тейлор, в аеропорту я запитав, чи готові Ви здивувати італійців. Далі б кого Ви хотіли б здивувати?

Насамперед, ми хочемо дивувати харків'ян і наших українських вболівальників. Якщо нам належить зіграти з іспанцями, з ними гратимемо, якщо з киянами – зіграємо і з ними. Я думаю, у Мирона Богдановича є одна маленька штучка, і він обов'язково придумає щось для наступного суперника.

Зараз на повістці чемпіонат, і ключовий матч – з «Динамо». Чи є у Вас бажання поборотися за Лігу Чемпіонів?

Спортсмени завжди ставлять собі завдання, і головне – кожен матч у них важливий. Кожен матч має бути основним. Найголовніше – це задоволення харків'ян. Ми хочемо грати у всіх турнірах.

Ви дуже щиро і імпульсивно вболівали на трибуні. Ви і в VIP-ложе так само підтримуєте команду?

Для мене не важливо, де сидіти, головне, що грає «Металіст», і його підтримувати я стану, навіть якщо сидітиму на траві. Все одно я вболиватиму за «Металіст»!
 

comments powered by HyperComments