Як виглядає середньостатистичний репортаж російських ЗМІ з України

Арсеній Троян  |  Понеділок, 5 січня 2015, 15:05
— Вітаємо, це «ЛайфНьюзРосіяЗвєздаОрт». На ваших екранах — вихолощений ведучий, з чіткою мовою, порожніми очима, які читають такий же вихолощений і порожній телетекст, рецензований купою редакторів у штатському і, можливо, самими Пу… Ой, ми починаємо говорити зайве, але не переживай, наш постійний російський чи проросійський глядачу, ти нічого не помітиш, адже зараз ми спочатку промиємо, а потім запудримо тобі мізки чимось цікавим, благо фантазія, тобто талант і вміння найти потрібну, тьху ти, актуальну новину наших журналістів не знають меж.
Як виглядає середньостатистичний репортаж російських ЗМІ з України

  У нас на зв’язку вже котру годину наш спеціальний кореспондент Євгенія Заманаловська, звичайно, із охопленого масовими безладами, погромами, поїданнями російськомовних хлопчиків Києва, де хунта знову безчинствує і танцює під американську дудку. Отже, Євгеніє, перше питання: скільки на Майданє Незалєжності карательних батальйонів, разом із ультрасами, маніяками і воскреслими фашистами-зомбі встановили хрестів і скільки на сьогодні заплановано розіп’яти мирних-премирних біженців із Донбасу?

— Здрастуйте, студіє, ееее… мммм… Власне, ні хрестів, ані навіть біженців я зараз не бачу. Проте, ось чути якісь звуки, по шосе їдуть якісь авто, які здалеку, при поганому освітленні та зору -2 можна сприйняти за військові вантажівки, спеціально обладнані для перевезення хрестів для розп’ять. І це не дивно, адже столиця НаУкраїни давно перетворилась на перевалочну базу карательних військ Нацгвардії, Азову та бойових собачих упряжок Дарта Вейдера, тут постійно їздять авто і ходять люди, але, звісно, офіційна влада на це жодним чином не реагує.

— Так, це не дивина. Але ви, Євгеніє, тримайтесь і розкажіть детальніше про біженців. Їх уже підвезли для попередніх катувань піснями Поплавського?

— Поки не спостерігаємо жодних біженців, але зважаючи на те, що я сьогодні з новою сумочкою, зараз йде сніг, а Венера перебуває в полі Сатурна, то, без сумніву, біженці є і їх будуть катувати. Студія?

— Дуже адекватна відповідь, Євгеніє, як завжди. Ще раз нагадую вам, щоб ви тримались, оскільки бачу, що у вас щось з оком. Надіюсь, синяк вам поставив божевільний від крові і ґвалтувань нацгвардієць, який зробив це, бо ви не скакали і не кричали «Слава Україні»?

— Та ні, то я в душі на мило наступила і … Тобто так, це зробив згаданий вами нацгвардієць. Ще він … еее… вимагав, щоб я переповіла перші десять сторінок Кобзаря і … ееем …

— Дякую, Євгеніє, цього достатньо, щоб передати те, що насправді відбувається на Українє. Ну а загалом, як би ви описали нинішній Майдан Нєзалєжності? Який вигляд він має, чи немає там часом покришок і американських прапорів?

— Ні, нічого цього немає.

— Точно?

— Так.

— Точно-преточно?

— Так, так … Проте поява цього всього можлива, коли ми туди навідаємось. Просто ми зараз з оператором не на Майданє.

— А де ж ви, Євгеніє? У чітких лавах великого і непобєдімого ополчення?

— Нє, в готелі, «Вконтакті» сидимо.

— Зрозуміло, Євгеніє, тримайтесь. Як бачиш, наш постійний глядачу, на Украінє фсьо плохо так, що далі нікуди. Хунта звіріє, по вулицям ходять люди, я особисто не здивуюсь, якщо Порошенко зранку п’є кров і таємно відвідує «МакДональдс». Залишайтесь із нашим каналом, у жодному разі не виходьте не вулицю своїх російських сіл, міст і містечок — ми щойно отримали інформацію про те, що Дмитро Ярош вийшов з Ради і зник десь на десять хвилин, очевидно, для того, щоб вирушити з мільйонами «правосєків» на масштабну різанину й насильну українізацію всього, що рухається, в Росію. Окрім того, на вулицях ви зустрінетесь із реальністю і можете припинити дивитись наш канал, тому не перемикайтесь!

comments powered by HyperComments