Поміч чи Зрада?

Святослав Караванський  |  Понеділок, 16 лютого 2015, 15:12
ЕС в особі А. Меркель та Ф. Олланда домігся перемир’я на Сході України. Безперечний успіх дипломатії. Але поки це перемир’я з паперу не стане рельним фактом, варто не поспішати з оцінками. Тим паче, що в угоді Мінськ-2, деякі пункти насторожують.
Поміч чи Зрада?

Як можна розуміти пункт про позбавлення України контролю за своїм кордоном і передача цього контролю терористам? Чи узгоджується цей пункт із заявою п. Меркель, про те, що Европа не буде терпіти переділу европейських кордонів?

Непереділ кордонів – це збереження контролю над кордонами кожної европейської країни за кожною незалежною країною. Чи збережено цю рису угодою Мінськ-2?

Таж, реально міркуючи, угода передає ділянку українського кордону під контроль РФ. І то на цілий 2015 рік!

Як це розуміти, дорогі панове?

Що протягом цілого року РФ має необмежене право постачати своїм маріонеткам необмежену військову поміч. Тобто, після певного періоду припинення вогню, терористи можуть почати військові дії проти України, дістаючи потрібне їм спорядження через неконтрольований Україною кордон.

Чи така можливість належить до европейських цінностей?

Як можна у нібито мирній угоді допускати такі шанси одній із сторін?

Весь конфлікт на Сході України був і є можливим через непідконтрольність українського кордону Україні. Зупинити конфлікт на Сході можна було б на сампочатку закриттям українського кордону. І якщо Путін домігся від ЕС контролю над кордоном України, значить, він планує в майбутньому і далі вести гібридну війну проти України. І ЕС має бути готовим до Мінську-3, Мінську-4, Мінську-5, які будуть іти в парі з дальшою окупацією України з допомогою донецько-луганських українофобів.

Перемир’я ж, якщо воно буде, Путін використає для ліквідації европейско-американських санкцій та одержання «Містралей» від Франції, після чого, Донбаський кавардак воскресне з прицілом на інші українські області.

Такий план Путіна, на який він дістав “добро” від ЕС.

Чи це реальний прогноз чи це перетягнення струни автором? Думаймо, бо тим ми і відрізняємось від німої тварини, що можемо думати і висловлювати свої думки.

Цим перемир’ям ЕС, а за ним і Америка, відкинули інший план, підкидуваний нам історією. А план цей такий:

Порушника норм співжиття на планеті – нового Гітлера – треба знешкодити раз і назавжди. Це не може зробити один ЕС, чи одні США. Тут треба діяти спільно усім світом. І поки існує Україна, яка веде бій з Гітлером, треба надати Україні зброю, що нею вона може захистити свою незалежність і заразом якоюсь мірою послабити Гітлера, якого дальші европейсько-американські санкції доведуть до цілковитого краху. Гітлера знешкодять самі росіяни і на землі запанує справжній, а не “солом’яний” мир. 

З Гітлером світ не позбудеться воєн.

Гітлера треба знешкодити.

Це треба зробити для науки усім світовим Гітлерчукам.

З поразкою Гітлера притихнуть і Гітлерчуки.

Цей шанс наразі не підтримано.

Шанси, які дає історія, не можна нехтувати.

Знехтуємо – програємо.

Два слова про ядерний шантаж Гітлера. Це чистий шантаж, до якого він сам боїться вдатися. Про докази на це у наступній бесіді.

comments powered by HyperComments