Ірма Еккель

21:58
Як оживити минуле? І не лише форму, а викликати у наш час сам дух минулого? Складно.
16:17
Патріотизм залишається у тренді. Просто на зміну літнім футболкам, прикрашеним українськими принтами прийшли світшоти. А улюблену тендітну вишиванку можна замінити светриком з традиційним орнаментом.
10:43
Нещодавно в Харкові презентували пілотний випуск нового реаліті-шоу. Українського глядача вже важко чимось здивувати. На наших очах співали і танцювали, куховарили і смішили, виживали на островах та каталися на ковзанах. Але шоу подібного MiraMod в Україні ще не було. В цьому шоу змагатимуться молоді дизайнери з п’ятьох міст України: Києва, Харкова, Одеси, Львова та Дніпропетровська.
22:40
У Харкові відбувся цьогорічний модний весняний проект Dafi Fashion Days. Модні дні розпочалися з прес-конференції організаторів і гостей показів. У прес –конференції взяли участь історик моди Олександр Васильєв, генеральний продюсер Ukrainian Fashion Week Володимир Нечипорук та російський модельєр Єгор Зайцев, директор з маркетингу ТРЦ "Дафі" Наталя Борисова, стилісти Юлія Швецова та Роман Лемеш, режисер показів Юрій Севастьянов, Анна Філімонова, директор конкурсу "Міс Україна Всесвіт" і Настя Чернова, переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт" минулого року.
13:52
Свято Івана Купала з давніх-давен - одне з улюблених свят в Україні, яке відзначають в ніч на 7 липня, тобто в ніч з 23 на 24 червня за старим стилем.
10:28
Наш рідний Харків претендує на звання європейського міста. Дещо передчасно, на мою думку, але певні маленькі кроки у бік Європи місто робить. Неодмінною ознакою європейського міста є наявність у ньому світського життя і традицій доброчинності. А не лише п'ятизірковий готель у центрі міста, як вважають деякі можновладці. Але іноді все складається вдало як пазли – одне до одного. У харківському готелі «Kharkiv Palace» 19 травня відбувся міжнародний благодійний бал «Коли здійснюються мрії».