Максим Інкін

20:27
З самого початку антитерористичної операції на сході України в с. Яковлівка Лозівського району виник волонтерський рух, який поставив собі за мету збір і надання благодійної допомоги учасникам АТО. Причому доставляти допомогу вирішили самі. Безпосередньо на фронт. На своєму авто це почав робити Григорій Григорович.
17:55
Волонтери, в широкому розумінні цього слова, завжди відігравали особливо важливу роль в українському суспільстві. Такі їх риси, як саможертовність, натхненність, патріотичність, націленість на людину боронили українську землю, розвивали мову, культуру, ставали на заваді соціальним бідам нашого народу.
14:07
Волонтери лозівського «Пункту благодійної допомоги учасникам АТО» передали бійцям добровольчого батальйону «Айдар» військову машину БРДМ-2.
17:19
У 2008 році за фінансової підтримки Шведської агенції з питань міжнародної співпраці та розвитку і за підтримки Державного департаменту України з питань виконання покарань в Україні почала діяти програма реінтеграції в суспільство громадян, що перебувають на випробувальному терміні та звільнені з місць позбавлення волі.
11:46
Відвідав земляка, бійця 93-ї окремої механізованої бригади Володимира Полешка, який знаходиться на лікуванні в Дніпропетровському військовому шпиталі.
11:05
Канал "Гамма". Програма "Странное дело". Розповідають про давню Російську державу, кордони якої простягалися від Європи, аж по Китай.
07:59
В одній з соціальнихмереж обговорювализначення В. Путіна для історії.
17:08
24 серпня 2013 року в Лозовій відбулися масові заходи, приурочені Дню Незалежності України. Їх організаторами виступили місцеві партійні організації ВО «Батьківщина», ВО «Свобода» та міськрайонна громадська організація «Центр громадських ініціатив «Народна дія».
12:44
Останнім часом Росія намагалася рекламувати свою улюблену тему - вступ України до Митного Союзу (МС), апелюючи до нашого народу. Виходило якось кострубато. Жодних реальних переваг, жодної логіки, самі загальні фрази. Та й зовнішньоекономічна політика Росії не сприяла позитивному сприйняттю їх доводів. Якщо число тих, хто вважає МС вкрай неефективною структурою, шкідливою для економіки постійно зростає навіть в Білорусі та Казахстані, то на підтримку українців годі й сподіватися.
19:19
Народні протести проти свавілля влади, які охопили всю країну повинні призвести до того, що громадяни врешті-решт зрозуміють – поодинокі, відокремлені акції є неефективними, адже не вирішують проблеми докорінно.