Максим Інкін

15:09
Приємно, що і в сучасному житті, де люди зосереджені на буденних справах, існують моменти коли можна бодай на мить зупинити невгамовний час і задуматися над вічним. Саме такою нагодою стала презентація збірки лозівських поетів «Хвилини осяяння», яка відбулася 23 жовтня 2012 року в приміщенні Лозівського училища культури і мистецтв.
11:36
Дивлюся інтерв'ю Януковича, яке він давав «головним» українським телеканалам. Двоє з трьох журналістів – іноземці. Питання вони задають цікаві, підчас досить гострі . Але не відчувається глибини та переживання за долю країни. Піднімається питання щодо свободи слова.
15:19
9 грудня 2011 року на території Росії відбулись масові заходи проти фальсифікацій, які відбувалися під час виборів до Державної Думи Російської Федерації. Мітинг на Болотній площі в Москві став наймасовішим і зібрав, по різним даним, від 60 до 150 тис. осіб. Мітинг був санкціонованим, поліція поводилася дружелюбно, провокацій майже не було. Що ж стало причиною такої нетипової поведінки російської влади і які перспективи відкрив для російського суспільства цей захід?
15:15
Вразив фільм «Загадкові сусіди. Ворони», в якому розкриваються факти того, що ці птахи мають досить розвинутий інтелект. Особливо вразили слова – «… як кажуть вчені, над нами літають п’ятирічні діти».
19:35
Анатолій Гриценко на вчорашній «Свободі слова» з Андрієм Куліковим порівняв деяких представників сучасної української влади з окупантами.
22:24
Зараз ув'язнення Юлії Тимошенко засуджує Європа, США та Росія.
10:02
Після розвалу комуністичного режиму в Польщі постала проблема переходу від командно - адміністративної системи і стилю управління до демократичних норм врядування.
14:22
Ініціатива Президента України Віктора Януковича щодо встановлення єдиних тарифів на житлово-комунальні послуги на території усієї країни знайшла всенародне схвалення. Дійсно, тяжко не погодитися з подібними словами гаранта: "Не може бути такої строкатості – тому що у нас однакові люди живуть в усіх регіонах, лікарі, вчителі отримують однакову зарплату".
11:03
Думаю, що підвищення пенсійного віку, яке намагається запровадити влада не буде мати позитивних результатів. І ось чому:
00:58
Європейський Союз, який базується на засадах рівноправ'я і толерантності, є для слов'ян більш симпатичним утворенням, ніж імперські проекти Росії.