Максим Інкін

08:58
Уявіть собі таку картину: Далеке село. У одній з її родин – горе. Захворіла дитина. Викликали фельдшера. Той був заклопотаний своїми справами і проігнорував виклик.
08:01
Відомий вислів: "Краще хворобу попередити, ніж її лікувати" на всі сто відсотків стосується туберкульозу. Боротьба з цією інфекцією - справа важка, адже її проблема лежить не тільки в медичній, а й в соціальній площинах. Важливим елементом профілактики туберкульозу є інформування населення про хворобу, шляхи запобігання зараженню, лікування, необхідність вести здоровий спосіб життя. Засоби масової інформації є каналами, які здатні найбільш ефективно здійснювати таку роботу.
00:36
13 квітня 2013 року в приміщенні Лозівського міського будинку культури відбулася зустріч народного депутата України від ВО «Свобода» Ігоря Швайки (за яким у фракції закріплена Харківська та Луганська області) з виборцями Лозової.
12:28
9 березня 2013 року в Лозовій відбувся захід з нагоди 199 -річчя Т.Г. Шевченка. Участь у ньому взяли представники місцевих осередків ВО "Свобода", партії "Реформи і порядок", Центру громадських ініціатив "Народна дія", громадська організація "Лозівська активна молодь".
17:26
За інформацією Лозівської міської організації ВО "Свобода", її активісти ініціювали проведення збору підписів під зверненням до Лозівського міського голови, щодо проведення громадських слухань на тему: "Ситуація на лозівському залізничному вузлі та шляхи її вирішення". Збір підписів розпочато 4 березня 2013 року. Ось повний текст документу:
12:41
У суботу, 2 лютого, в приміщенні Лозівського міського краєзнавчого музею відбулася творча зустріч історика, члена Історичного клубу «Холодний Яр» В’ячеслава Труша із лозівчанами, що цікавляться історією рідного краю.
23:02
27 січня 2013 року відбулися установчі збори Українсько-польського клубу при Лозівській міськрайонній громадській організації «Центр громадських ініціатив «Народна дія».
15:36
22 січня 2013 р. в Лозовій відбулася акція до Дня Соборності України. Було дві колони - молодь, та люди більш старшого віку, які йшли назустріч одна одній. Кожна з них несла частину національного прапора - жовту та синю.
18:08
27 жовтня 2012 року відбулося урочисте відкриття пішохідного мосту через залізничний вокзал міста Лозова.
20:18
Депутат Верховної ради України Юрій Ключковський вважає, що опозиція сама себе прирекла на нинішню ситуацію, підтримавши торік закон про вибори народних депутатів, який зокрема, включає змішану пропорційно - мажоритарну виборчу систему. Можливо хтось скаже, що зараз, коли опозиція і міжнародні спостерігачі фіксують явні фальсифікації результатів виборів, недоречно розмірковувати над недоліками чи перевагами тієї чи іншої виборчої системи.