Новини

14:56
Харківська обласна організація партії "Реформи і порядок" (ХОО ПРП) є одним з найактивніших осередків націонал-демократичного спрямування нашого регіону, вирізняючись значною кількістю місцевої інтелектуальної еліти в своїх лавах. Про діяльність ХОО ПРП я розмовляла з її головою Іваном Варченком.
18:55
Стислий огляд сучасного становища правих партій на Харківщині. Наперед зазначимо, що означення «правий» або «національно-демократичний» в Україні є дуже умовними. Використовуємо таку характеристику виключно за інерцією, за відсутності іншої, більш точної та аргументованої. Теж саме стосується партій, які зазвичай називають лівими. Кожна партійна організація оцінюється за схожою схемою: активність, вплив на політичну ситуацію, інформаційна присутність, потенціал участі в місцевій виборчій кампанії.
16:52
Розташування партії "Реформи і порядок" на українській політичній сцені унікальне. Це єдина права партія, яка належить до Блоку Тимошенко. Важко, щоправда, зрозуміти всі мотиви Юлії Тимошенко для блокування саме з ПРП. «Реформісти» ніколи не були особливо поступливими в принципах, не мали мільярдів і телеканалів, а охочих потрапити до виборчого списку БЮТ й без них знайшлося би чимало.