11 вересня 2008

22:11
У цей час у місті від гарячого водопостачання відключено 1549 будинків, повідомив директор КП «Харківські теплові мережі» Сергій Андрєєв.
17:06
На даний момент заборгованість городян за спожите тепло перевищує 287 мільйонів гривень, повідомив директор КП «Харківські теплові мережі» Сергій Андрєєв.
16:40
Польща має намір перейти на євро до 2011 р. За словами Прем'єр-міністра Польщі Дональда Туска, реалізувати це прагнення буде непросто, але можливо.
22:11
Керівництво ХАТОБу розглядає питання, як звільнитися від численних ролерів, велосипедистів та скейтбордистів, які облюбували площадку перед театром.
22:11
У місті проходить заміна старих труб гарячого водо та теплопостачання на сучасні, пінополіуретанові. Так, цим летом частина робіт із вкладання труб велася з використанням саме такої сировини, повідомив директор КП «Харківські теплові мережі» Сергій Андрєєв.
22:11
Пікет студентами будинку облдержадміністрації з приводу захисту прав студентів на пільговий проїзд у метрополітені не відбувся.
22:11
За планом ХТМ повинні були бути готовими до опалювального сезону до 1 жовтня. Але реальна готовність наступить уже у районі 15 вересня. Так, на сьогоднішній день сумарна готовність підприємства перевищує 90%, повідомив його керівник Сергій Андрєєв.
13:36
З метою захисту прав дітей на безпечну продукцію та якісне харчування відділ держнадзора ДП «Харківстандартметрологія» проводить перевірки якості товарів дитячого асортименту.
22:11
«Ті, хто навчився фальсифікувати кримінальні справи, вважає, що можна сфальсифікувати студентську справу. Я всі ці інсинуації на адресу Національного університету внутрішніх справ щодо того, що там можуть незаконно видати диплом, категорично та рішуче відкидаю», – заявив у середу на сесії Харківської міської ради генерал-полковник Олександр Бандурка.