8 вересня 2008

22:11
Після 9 місяців роботи протеже концерну АВЕК Геннадій Броншпак так і не одержав офіційного статусу начальника харківської підземки. Тепер АВЕК іде з метро, знімає свою охорону (від «Барабашово») та впускає старих керівників-професіоналів.
22:11
25–26 вересня ц.р. у Харкові пройде круглий стіл за темою «Діалог культур і сучасне українське суспільство», що буде організовано Фондом підтримки демократичних ініціатив Євгенія Кушнарьова та Міжнародним Інститутом регіональної преси та інформації.
22:11
18 вересня відбудуться суспільні слухання на тему «Кому більш потрібен метрополітен: Олександру Фельдману або харків'янам?».
22:11
У п'ятницю кордон України перетнули 12 траків. Вони привезли з Бельгії до Харкова сцену для виступу групи «Queen» на благодійному концерті в підтримку боротьби зі СНІДом, що організує благодійний фонд Олени Франчук «АНТИСНІД».
22:11
Організація, який належить земельна ділянка перед фасадом майбутньої школи Яни Клочкової, відмовилася на користь міста від її частини. Фасад буде відкрито, і підхід і під'їзд до колишнього басейну «Піонер» будуть вільними, повідомив директор Департаменту з питань підготовки до Євро-2012 Віктор Христоєв.
22:11
Відповідно до розпорядження Харківського міського голови Михайла Добкіна, у місті затверджено нагороду «Спортивна гордість Харкова», повідомив директор Департаменту з питань підготовки до Євро-2012 Віктор Христоєв.
15:33
У Харкові на 24 дорогах та 29 об'єктах транспортної інфраструктури буде освоєно 1.2 мільярда гривень, повідомив директор Департаменту з питань підготовки до Євро-2012 Віктор Христоєв.
22:11
У зв'язку із проведенням 12 вересня у Харкові концерту групи «Queen» ГП «Харківський метрополітен» буде працювати на прийом пасажирів до 1-ої години ночі.
14:13
У жовтні у Харківській філармонії буде закінчено комп'ютеризацію кас, повідомив керівник організації Юрій Янко.
14:08
Завдяки офіційному договору між Харківською філармонією та «Національною українською академією» студенти НУА проходять практику з маркетингу.