22 вересня 2008

22:11
25–27 вересня на площі Конституції під патронатом міської влади пройде День здоров'я.
22:11
22 вересня в рамках візиту до Харкова з метою знайомства із представниками місцевої влади та вивчення перспектив співробітництва в галузях економіки, науки та освіти Надзвичайний і Повноважний посол Південно-Африканської республіки в Україні Андріс Фентер зустрівся з Харківським міським головою Михайлом Добкіним.
22:11
Будівельні роботи зі зведення «Металіст-Сіті» у рамках підготовки до Чемпіонату Європи 2012 року розпочнуться у 2009 році.
17:04
«Вибір маршрутів – компетенція авіакомпаній», – повідомив директор компанії-інвестора Харківського аеропорту «Нью Системс АМ» (група DCH) Володимир Васильченко, коментуючи можливість low-cost авіаперевезень із Харкова.
22:11
Директор компанії «Нью Системс АМ» Володимир Васильченко уважає, що харківський аеропорт не має потреби в створенні базової авіаційної компанії.
22:11
Навесні 2009 року на стадіоні «Металіст» планується відкрити магазин однойменного футбольного клубу.
22:11
Відповідно до розпорядження міського голови Михайла Добкіна, послуги з теплопостачання в школах, лікарнях, дитячих та інших закладах соціально-культурного призначення Харкова почнуть надаватися з 1 жовтня.
22:11
Відповідно дорученню Харківського міського голови в місті було вперше проведено конкурс на звання кращого спортсмена місяця «Спортивна гордість Харкова».
14:29
«Це навіть не мільйони, а мільярди гривень», – заявив голова Центра корпоративних відносин Ростислав Іщенко, говорячи про розміри відкотів в українському бізнесі.