19 вересня 2008

18:12
У ході Міжнародного інноваційно-інвестиційного форуму, що відкрився у Харкові, компанія Ярославського DСН звітувала, яким чином освоює інвестиції у нашому місті.
22:11
Більшість членів Харківської містобудівної ради прихильно поставилася до проекту багатофункціонального комплексу на вулиці в «петлі» повороту з вул.Шевченко на вул.Героїв Праці.
16:56
Командир та інженер військової частини А0829 під Лозовою відпущені під підписку про невиїзд. Військових затримали 1 вересня за рішенням військової прокуратури, що розслідує кримінальну справу щодо халатного відношення до військової служби.
15:49
18 вересня співробітники МНС у Харківській області знешкодили 4 одиниці боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни. Всі небезпечні знахідки були помічені місцевими жителями при проведенні орних робіт.
22:11
На обговорення містобудівної ради Харкова винесено два питання: будівництво бізнес-центра на площі Карла Маркса, 2 на перетині з Лопанською набережною та мультикомплексу з житловими будинками, офісними, торговельними, соціальними об'єктами в «петлі повороту» з вул.Шевченко на вул.Героїв Праці на Журавльовці.
22:11
Пам'ять про харків’ян, які пішли з життя та мають звання «Почесний громадянин міста Харкова», повинна бути увічненою. Таку пропозицію внесла вчора міська топонімічна комісія, повідомляє офіційний сайт міськради.
16:27
Найкрасивішою валютою у світі визнана українська гривня. До такого висновку прийшли швейцарські фінансові експерти під час щорічного засідання комісії з естетики Міжнародного Фінансового Банку (ІFB).
15:40
Увечері 18 вересня зайнялася квартира на другому поверсі 9-поверхового житлового будинку на вулиці Академіка Павлова, 146-а. Горіли домашні речі, у квартирі утворилося сильне задимлення.
11:26
Нацбанк України встановив на 19 вересня 2008 р. наступні офіційні курси валют.