24 лютого 2009

18:55
В інтерв'ю газеті The Financial Times Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер заявив про те, що не бачить для України шляхів виходу з кризи.
18:49
Слабкі фінансові гравці вже покинули ринок, а ті, що залишилися, зуміють вибратися з кризи. Таку думку висловив менеджер московського представництва консалтингової фірми «Bain & Company» Стефан Улчакаром в інтерв'ю французькому виданню Les Echos.
18:42
Прокуратура Автономної республіки Крим кваліфікувала дії співробітників спецпідрозділу «Беркут» як злочинні.
17:28
Всього в січні цього року прокуратура порушила п'ять кримінальних справ за фактом порушення законодавства по оплаті праці. До відповідальності притягнуто 21 керівник підприємства. Відшкодовано близько чотирьох млн. грн.
17:17
Після ривка до 9 гривень і вище курс готівкової американської валюти в Харкові зупинився в районі 9.30 (продаж). Більш того, в деяких обмінних пунктах за станом на 10:00 24 лютого вже можна купити USD навіть по 9.00 грн./дол.
14:53
Банк «Надра» на цьому тижні дозволить позичальникам виплачувати валютні іпотечні кредити в гривні за пільговим курсом, за умови, що позичальник достроково погасить якусь частину валютного кредиту. Крім того, замість депозитів, термін яких підійшов до кінця, «Надра» хоче запропонувати своїм вкладникам квартири.