17 лютого 2009

17:56
Внески населення в іноземній валюті у разі банкрутства банку не компенсуватимуться Фондом гарантування внесків. Такі зміни в закон «Про Фонд гарантування внесків фізосіб» пропонує внести заступник розділу НБУ Олександр Савченко, пише газета «Діло».
22:11
У тих, хто не бажає давитися пластмасовою розчинною вермішеллю, беляшами і пицце-шаурмами, не може носити з будинку тормозки і при цьому не здатний витратити на обід більше півтора долара (криза, самі знаєте!), в Харкові є вибір. Правда, невеликий.
17:42
З вірогідністю в 90% зарубіжні експерти прогнозують в Україні до кінця весни суверенний дефолт.
17:38
Донецький адвокат Володимир Оленцевич через суд намагається довести, що Президент України роздає нагороди і присуджує державні звання з порушенням чинного законодавства.
22:11
Управління Служби безпеки України в Харківській області та Контрольно-ревізійне управління в Харківській області будуть ініціювати перевірку ДП «Завод ім. Малишева».
22:11
Хороша новина: за новим проектом нарахування тарифів за послуги ЖКГ з харків’ян не буде зніматися плата ані за прибирання підвалів та придахових приміщень, ані за електроенергію для підкачки води.