19 лютого 2009

16:37
Високопосадові керівники по обидві сторони Атлантики виступають з похмурими застереженнями про глобальний політичний хаос. У Сполучених Штатах керівник національної розвідки адмірал Денніс Блер заявляє, що викликана економічною кризою нестабільність є на сьогодні найкрупнішою загрозою для національної безпеки США. У Британії Міністр уряду Ед Боллз стверджує, що нинішня фінансова криза «набагато серйозніша» за кризу 30-х років, але тут же бадьоро додає: «І всі ми пам'ятаємо, як в ту епоху економіка формувала політику». Про це пише англійське видання «The Financial Times», переклад якого приводить «ІНОСМІ».
22:11
Постачання газу на ТЕЦ-5 відновлені, завдяки оперативним діям прокуратури Харківської області. Теплопостачання міста відновлено, хоча роботи на третьому блоці теплоцентралі продовжуються досі.
15:11
Починають підтверджуватися чутки, що ходили раніше, про знахідку спецслужбами на місці трагедії в Євпаторії великої суми грошей в іноземній валюті і складу ювелірних виробів.
14:51
Після декількох тижнів відносної стабільності в районі 8.30 гривен за долар в середу курс наявної американської валюти в Харкові позначив рух вгору, а в четвер подолав відмітку 8.50.
22:11
Матчі чемпіонату Європи по футболу 2012 року можуть пройти в шести польських містах і лише в двох українських.
14:32
Десять гривень за долар – такий курс прогнозують іноземні експерти на кінець літа.
22:11
Закінчився перший матч плей-офф Кубка УЄФА між «Сампдорієй» і «Металістом», в якому харківський клуб переписав історію.