4 квітня 2010

20:02
Україні необхідний вступ до НАТО, але значна частина нашого суспільства погано поінформована про природу організаційні засади, завдання і суть діяльности Альянсу, Це пояснюється тим, що в період протистояння соціалістичного табору країнам західної демократії, совєтський уряд, КПСС та їхній пропагандивний апарат приховували правдиву інформацію від народу і нав'язували думку про ворожість НАТО.
16:28
У Дніпропетровську відкрилося офіційне агентство з організації мітингів. Воно пропонує акції протесту чи підтримки від 10 людей до кількох тисяч. На бажання замовника, можуть зібрати натовп іноземців, професорів чи балерин. Серед замовників - політичні партії, підприємства і приватні особи, повідомляє ТСН.
16:12
Найбільший рівень інфляції у січні-лютому 2010 року щодо відповідного періоду 2009 року серед країн Співдружності незалежних держав (СНД) зафіксовано в Україні (11,3%), а найменший - у Киргизії (1,8%).Про це ідеться у повідомленні на веб-сайті Міждержавного статистичного комітету СНД.
15:31
Це робиться спеціально, це робиться владою. Я прожила життя при Сталіні, і під час війни і після, але такого психозу не бачила. Нині це повертається, щоб виправдати насилля над людьми і беззаконня, це все путінські справи. Тому я з ненавистю та обуренням чую все це. Яким треба бути байдужим до своєї країни, щоб навіть не знати її історії.
22:02
Адміністрація президента США Барака Обами в середу оголосила про нову стратегію з розробки нафтових і газових родовищ на морському шельфі Сполучених Штатів, повідомило видання The Wall Street Journal. Йдеться про розширення видобутку енергоресурсів на східному узбережжі США, у східній частині Мексиканської затоки, а також біля північного узбережжя Аляски.