30 квітня 2010

18:02
Реформи, які необхідні Україні для продовження діалогу про безвізовий режим із Євросоюзом, наша країна повинна реалізувати протягом 6-ти місяців. Тобто всі реформи в розділі "Мобільність" у так званій "матриці співпраці з Україною", визначеній Єврокомісією, можуть бути завершені до найближчого саміту Україна - ЄС.
15:42
У МВС мають інформацію про заплановані провокації під час мітингів 1 травня. Про це йдеться в зверненні МВС. "За інформацією, яка надходить від наших колег із правоохоронних органів, деякі радикальні сили планують здійснити провокації з метою підняття власного рейтингу за рахунок спокою громадян", - зазначають у МВС.
15:24
Ми часто помиляємося. Втім, як і всі люди. Проте деякі помилки бувають корисними. Років п'ять тому, коли з півночі тільки-но імпортувати моду обв'язуватися стрічками до Дня Перемоги, ми давали коментар для телебачення і зопалу поплутали ордени та їхні кольори. І хоч це природно для людей далеких від фалеристики, проте помилка залишається помилкою, і нам на неї вказали.
22:11
У залах галереї “Маестро” триває виставка колажу, інсталяції та живопису з вражаючими зображеннями жіночих облич, скрипок, комбінованих натюрмортів, пейзажів тощо. Відвідувачі з великим задоволенням розглядають полотна шести майстрів, які мають різні техніки зображення, образи та стиль.