6 квітня 2010

20:10
Мій колега по перу Валентин Чемерис, який описував Ваш життєпис у книзі «Загадка Віктора Януковича» свого часу стверджував, що Ви, Вікторе Федоровичу, надзвичайно чуйна людина і з добрим м’яким серцем, і його брало за душу, коли він слухав вашу щиру розповідь про ваше важке дитинство. Я в це вірю, бо не один ви були у молоді роки зірвиголовою.
22:11
Умовою галереї є обов’язкове дотримання формату А4 авторами картин, фотографій та інших мистецьких зображень. Робота галереї “А4” розпочалася з виставки аматорських світлин.
22:11
Виставка еротичних картин оголених жінок триває в галереї "Маестро". Поспішайте побачити всю красу незаангажовану цензурою. Усе зображено дуже чітко, і причому не саме обличчя, а повністю все тіло, з усіма його принадами. Поспішайте, вхід вільний.
22:02
Найбільша магнітна буря на Землі за останні півтора роки відбулася у понеділок, 5 квітня. Перші короткострокові збурювання магнітосфери з'явилися об 11 ранку в неділю і продовжувалися близько трьох годин, після чого магнітосфера повернулася в спокійний стан майже на добу.
11:18
Під час Великодніх вихідних бензин практично не змінився в ціні. Як і завжди після свят, рух цін оголосив тимчасовий перепочинок.
11:14
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9140-7.9250 грн/дол.
22:11
У ці святкові вихідні, Майдан Свободи прикрашали величезні писанки, біля яких годинами позували перед камерами наші харків’яни, фотографуючи не лише себе, а й своїх близьких. Це дійство викликало захоплення в людей усіх вікових груп, незалежно від їх настроїв та релігійних поглядів.
18:59
На вівторок, 6 квітня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні, залишивши курс долара і євро без змін та підвищивши котирування російського рубля.