28 квітня 2010

20:57
В большевизмі поступово посилюються месіянські, квазірелігійні сторони. Культ вождя, здавна присутній у цьому вченні як неодмінний елемент тоталітарної доктрини, набуває рис релігійного культу. Твори Володимира Леніна та його наступників канонізуються й перетворюються на «святе письмо» большевизму.
16:51
Справу по ДТП за участі сина одеського депутата Фелікса Петросяна повернули на розгляд в Одесу. Відповідне рішення ухвалив Верховний суд України.
16:44
Жінка, постраждала в ДТП з кортежем Януковича, досі перебуває у реанімації без свідомості. У таксі, яке зіштовхнулося зі "швидкою допомогою" з ескорту Януковича, їхала Вікторія Єсауленко - речник ING Банк.
16:25
МВС в Києві встановлює осіб, які у вівторок під час мітингу під стінами Верховної Ради нанесли тілесні ушкодження трьом працівникам патрульно-постової служби.
22:11
Поїздку організувала Партія Реформи та Порядок, харківську організацію якої очолює Іван Варченко. Під час демонстрації, він постійно інформував групу харків’ян про те, що відбувалося в сесійній залі Верховної Ради. Для того, щоб пройти територією Маріїнського парку, Івану Варченку довелося доводити на законодавчому рівні своє право вільно пересуватися територією України і викликати групу журналістів, щоб правоохоронці дозволили рухатися далі в напрямку Верховної Ради.