23 квітня 2010

17:48
"Міжнародна угода, що не передбачає взаємної вигоди, не може тривати довго; понад те, якщо угода не задовольняє цієї умови, вона взагалі не може вважатися угодою і напевне містить у собі підстави для свого розірвання. Тому велика наука переговорів полягає в тому, щоб дати зацікавленим сторонам певні переваги, і так пов'язати їх між собою, щоб вони розглядалися обома сторонами достатньо збалансованими" (Франсуа Кальєр, французький дипломат, радник Людовіка XIV).
22:11
У Харківському національному університеті ім. В.Н.Каразіна відбулася зустріч студентів із сучасними українськими поетами і прозаїками, такими як Сергій Жадан, Сашко Ушкалов та Світлана Поваля. У своїх промовах вони презентували гумористично-соціальну прозу і поезію, а студенти, тим часом, писали свої вірші, запитання, враження і передавали їх письменникам.
22:11
Саморобний аеростат Дмитра Табачника спочатку стрімко піднявся вгору, потім некеровано висота польту знизилась і поривами вітру його потягло понад деревами вбік Харківської обласної державної адміністрації. Всі дуже хвилювалися, аби саморобний пристрій витримав навантаження і наш Міністр освіти вдало дістався до свого пункту призначення.