11 травня 2011

17:52
Прокурор Волинської області порушив кримінальну справу проти депутата Ковельської районної ради Сергія П., який побив чужу дитину.
16:15
Сьогодні ми не уявляємо свого життя без інформації, яку отримуємо з телебачення, газет, журналів, інтернет – видань. Та ми рідко задумуємось про історію виникнення засобів масової інформації. Хочеться розповісти дещо з історії газет та журналів України.
16:09
Торги на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9880-7.9970 грн/дол.
15:28
Словом "гріх"у народі здавна окреслювалися цілий ряд мудро помічених профілактичних заходів. Гріхом вважалося їсти яблука до Спаса (19 серпня за новим стилем), бо вони лишень дозрівали і могли викликати шлунково-кишкові захворювання. Заборонялося купатися до Купала (7 липня за новим стилем), оскільки вода ще недостатньо нагрілася.
13:18
Чеська Республіка - практично сусідня держава, що має безліч подібного до нашого: досвід життя в чужих державах, окупацій, національного відродження, комуністичних манівців тощо. Проте дві новини з травневої Чехії примушують замислитись: або українці, або чехи належать до позаземної цивілізації. Важно повірити, що на відстані якихось 500-600 км виникають такі діаметрально різні ситуації.
12:59
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9780-7.9850 грн/дол.
11:46
Перший в Україні пересувний музей шоколаду, який мандрує по країні, розгорнув тепер країну Шоколандія на Слобожанщині. Даний проект дарує радість та стимулює дітей до навчання, адже всі діти до 10 років потрапляють у світ шоколаду безкоштовно, перепусткою є шкільний щоденник з добрими оцінками.
22:12
З 29 квітня в АРТ-підвалі Харківської Муніципальної галереї діє виставка робіт Ірини Мельникової - "PAPEMASHE: Весна" (левкас, скульптура, об'єкти). Галерея представляє весняний проект харківського скульптора, що працює в унікальній, авторській техніці, заснованій на прийомах пап'є-маше. Це вже не перший проект давнього друга галереї - Ірини Мельникової. На виставці представлено 20 скульптурних об'єктів і сім барельєфів. Дана виставка присвячена весні, гарному настроєві та позитивним емоціям.
23:41
На середу, 11 травня, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро й російського рубля та залишивши курс долара без змін.