13 травня 2011

22:33
Журнал «Коза» є оригінальним за художнім оформленням та змістовним наповненням. На шпальтах видання вміщені театральні жарти, інтерв’ю з відомими акторами, інформація про різні театральні професії, тобто все те, що може бути цікавим для людей, які шукають щось екзотичне і, звісно ж, для тих, що працюють в театрі.
16:59
Торги на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9850-7.9950 грн/дол.
18:27
З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Сім’я – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, того, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополучні сім’ї – це мірка розвитку і прогресу країни
14:48
У середу, 11 травня, в реанімаційному відділенні Вільнянської райлікарні (Запорізька область) помер 72-річний житель села Новоукраїнка Вільнянського району.
12:37
У харківських пунктах обміну валют 13 травня спостерігається незначне зростання долара та євро.
11:28
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9850-7.9950 грн/дол.
11:12
Напевно немає більш зловісного дня календаря, ніж сьогоднішній день. Ранком багато прокинулись з неприємним передчуттям і всю "чорну п'ятницю" будуть побоюватися чорних кішок, розбитого дзеркала, розсипаної соліі пролитого масла. Сьогодні світ повністю заволодіє свідомістю сучасних людей, яким, здавалося б, соромно забивати голови всякою окультною нісенітницею. І все ж ми, люди XXI-го століття, будемо дружно спльовувати через ліве плече. Тому тьху, тьху і ще раз тьху!
21:30
На п'ятницю, 13 травня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування долара та знизивши курс євро й російського рубля.
00:42
До всеукраїнської акції протесту підприємців долучилися мешканці Львова, Тернополя та ще кількох обласних центрів. Люди вимагають відставки уряду та скасування експериментального податкового кодексу.