19 травня 2011

23:18
Результати сесії Харківської міської ради, що відбулася 18 травня поточного року є такими, що вкотре б‘ють всі рекорди розкрадання бюджетних коштів. Після сумнозвісного виділення 780 тис. грн на ремонт велетенського градусника на майдані Конституції депутати задемонстрували ще зухваліший дерибан міської скарбниці: на «оновлення обладнання» сесійної зали ради виділено 1 млн грн.
22:21
Ось уже більше двохсот років на повіті поблизу Диканьки цвіте бузковий гай. Такої кількості кущів бузку немає більш ніде в світі. «Це найкращий і найбільший бузковий букет світу» - гордо заявляють місцеві люди. Щороку під час цвітіння бузку в гай приїздять тисячі туристів. До речі споглядання цього дива абсолютно безкоштовне, що приємно дивує як піших туристів, так і власників автотранспорту, які вільно можуть заїхати до території гаю.
22:20
Парк Артема, так як і селище розташовані неподалік станції метро Московський проспект міста Харкова. На території парку організовано кілька стоянок, ферму для свиней, вирубано сотні дерев під забудову тощо.
21:15
Найбільше студенти звертаються за юридичною допомогою з питань пільг в оплаті за навчання, вступу до ВУЗу, надання гуртожитків, переходу з одного ВНЗ до іншого тощо.
20:27
Наталію Кравцову викликали до відділку як свідка однієї бійки, що відбувалась неподалік кав‘ярні «Каліпсо». Допит закінчився переломом потиличної кістки, ушибом головного мозку та м’яких тканин потиличної області.
18:45
У Харкові більшу частину соціальної реклами фінансує приватний бізнес. Це і збір речей для дитячих будинків, і пропаганда здорового способу життя. Читайте детальніше, як стають реальністю проекти соціальної реклами агентства Arriba.
15:46
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9850-7.9910 грн/дол.
11:26
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9860-7.9940 грн/дол.
11:06
На четвер, 19 травня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро й російського рубля та залишивши курс долара без змін.