17 серпня 2011

23:28
Запровадження електронних підручників в українських школах розпочнеться не раніше 2012 року. Як повідомили в прес-службі Харківської обласної державної адміністрації, про це заявив начальник Головного управління освіти та науки Роман Шаповал.
23:07
16 серпня чеські лікарі, пацієнти та науковці підписали петицію за легальне використання коноплі у лікуванні розсіяного склерозу, хвороби Паркінсона, раку та СНІДу. Їх аргументи - практика та дослідження спеціалістів інших країн. Вони вимагають вилучити параграф про неможливість використання коноплі під час лікування із закону про психотропні препарати. Підписанти вважають, що таким законом уряд порушує право громадян на вибір.
13:02
В рамках медіа конференції «Телебачення як Бізнес» під час Kiev Media Week 15 вересня з доповіддю для представників телевізійної галузі України виступить Кшиштоф Зануссі.
23:42
22 серпня о 18.00 у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» буде презентовано проект «Незалежні». «Незалежні» – це перша в Україні спроба масштабно окреслити феномен українського сучасного мистецтва, яке народилося разом із новою країною.