2 серпня 2011

22:32
Сьогодні, о пів на сьому вечора, муніципальна охорона завдала тілесних ушкоджень п’ятьом юнакам, які протягом дня перешкоджали вирубці дерев. Дещо раніше важкі тілесні ушкодження отримав Андрій Цуканов. Наразі, двоє юнаків перебувають у 4-й лікарні невідкладної медичної допомоги.
20:51
У людей, які пережили Голодомор і Другу Світову Війну під час розповідей про ті події течуть сльози. І далеко не кожен з них має сили розповісти про ті знущання, яких зазнали їх родини і вони особисто. Але врешті-решт, на теренах Львівської області знайшлися люди, які зголосилися розповісти про своє життя практично не знайомій людині, тому нижче, Ви можете прочитати їх спогади.
15:40
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9975-8.0000 грн/дол.
15:22
Співробітники Головного управління МНС України в Одеській області врятували 38-річного одесита, який, намагаючись вчинити самогубство, стрибнув з 11-го поверху.
15:13
У комерційних пунктах обміну валют спостерігається незначне зниження курсу долара на покупці.
12:52
В історії лозівського централізованого гарячого водопостачання остаточно поставили крапку. На сесії Лозівської міської ради, яка відбулася у минулу п’ятницю, депутати дозволили комунальникам демонтувати внутрішньоквартальні мережі.
11:25
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9970-8.0005 грн/дол.
09:36
На вівторок, 2 серпня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро й російського рубля та залишивши курс долара без змін.
01:29
У харківському парку ім. Горького затриманий ще один активіст. В Зеленому Фронті не виключають, що події розвертатимуться за суботнім сценарієм - в ЦВМ не буде складений адмінпротокол і видана повістка до суду.
01:08
Всеукраїнська молодіжна організація "Фундація регіональних ініціатив" вимагає відшкодування збитку касиру харківського супермаркету, яку вдарив охоронець того ж супермаркету. Про це вчора повідомив активіст організації Юрій Сулима.