27 серпня 2011

18:32
Загалом на ямковий ремонт вулиць у містах та селищах Харківщини (крім обласного центру) до кінця 2011 р. витратять понад 30 млн. бюджетних гривень. Серед підрядників-переможців тендерів є як харківські фірми, так й підприємства з Дніпропетровської та Донецької областей. Особливо значну частину бюджету вже традиційно здобула представник Донбасу.
18:06
Виставка фотографій "Stereo Typ" відкрилася у Харківському художньому музеї. Автор експозиції, що включає близько 100 кольорових і чорно-білих фото, - в минулому мешканець Харкова, а з 90-х років - житель Стокгольма Михайло Педан. Можливість показати свою творчість у колись рідному для нього місті професійний фотохудожник-авангардист отримав у рамках встановленої в музеї виставкової програми "Українська муза зарубіжжя".
12:51
Конкурс на вручення заохочувальної нагороди Герда Буцеріуса «Вільна преса Східної Європи» оголошується відкритим. Як і раніше, у 2012 році при ухваленні рішення про нагородження будуть враховуватися якість роботи, професіоналізм і громадянська мужність журналісток / журналістів зі Східної Європи. Герд Буцеріус - відомий німецький журналіст, політик та бізнесмен, один з фундаторів та редакторів провідного щотижневика DIE ZEIT ("Час"), послідовний ліберал.
11:11
16 серпня активісти "Зеленого Фронту" несподівано виявили, що до однієї з ділянок харківського Лісопарку, виділеної під приватну забудову, начебто причетний Любомир Григорець, депутат міської ради, голова Дзержинської районної організації ВО "Батьківщина". Спроби підтвердити або спростувати таку причетність у його партійного керівництва виявились марними. Тому "Зелений Фронт" відкрито звернувся до А.Авакова.