5 лютого 2012

19:41
З нагоди ювілею в затишному залі Харківської бібліотеки ім. Белінського зібралися кращі письменники, музиканти й звичайні шанувальники творчості Людмили Лендюк (Єлісєєвої).
16:05
З 6 лютого у Харківському літературному музеї відкривається нова виставка. Відвідувачам будуть представлені фотографії, пов'язані з літературною історією нашого міста: будинок «Слово», де мешкали митці доби "Розстріляного відродження", дворик, що пам'ятає Олександра Довженка (вул. Пушкінська, 62), Сабурова дача – одне з «найлітературніших» місць у Харкові – та ще багато цікавого.
13:58
Засновником сайту є Тома Савчак, магістр українсько-польської філології Вармінсько-Мазурського університету на півночі Польщі, співавтором - Мирослава Наконечна, також магістр Вармінсько-Мазурського університету.
13:40
Дев'ять років ув’язнення дали мамі, яка одну прийомну доньку закатувала до смерті, а іншу скалічила. Шляхетний учинок жінки з Макіївки на Донеччині закінчився трагедією, повідомляє ТСН. Навіть після оголошення вироку засуджена провини своєї в каліцтві дітей не визнала, каже, що її саму катували в міліції і примушували підписуватися під тим, чого не робила.
13:16
Час у Донецьку і Ужгороді відрізнятиметься від загальноукраїнського на півгодини - вважає міністр з надзвичайних ситуацій Віктор Балога.
13:30
У шахтарській столиці відкрилася виставка, присвячена одному з найулюбленіших в донецькому регіоні виду сценічного мистецтва - балету. При цьому основну частину робіт надав 26-річний художник з Івано-Франківська Юрій Писар, на полотнах якого зафіксовані витончені танцівниці.