2 лютого 2012

22:30
Цього морозного вечора зал книгарні «Є» був повністю заповненим. На презентацію роману «Хронос» чекали не лише літератори, а й звичайні студенти. Кіногенічний роман, що має акценти на візуальному дійстві, вже зацікавив відомого перекладача Майкла Найдана. Перші новели англійською мовою днями мають вийти в одному з американських журналів фантастики.
18:41
В районах Дніпропетровська депутатський корпус виведений зі стану зимової сплячки: керівництво в особі голів райвиконкомів спускає рознарядки щодо готовності до парламентських виборів. Про це стало відомо від одного з депутатів Жовтневої районної ради.
16:15
За постановою Кабінету Міністрів, централізоване гаряче водопостачання мусить оплачуватись в залежності від температури води, проте більшість вже встановлених лічильників здатна рахувати лише її загальну кількість.
15:56
Міжнародна федерація футбольної історії та статистики (IFFHS) опублікувала оновлений рейтинг найсильніших футбольних клубів світу. Київське "Динамо", як і раніше, є найсильнішим українським клубом. Кияни повернулися у топ-20, піднявшись на два пункти, і посідають 20-те місце.
15:52
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 8.0370-8.0430 грн/дол.
13:43
У четвер, 2 лютого, близько 09:00 група озброєних людей в чорній уніформі і масках захопила будівлю одеського опозиційного телеканалу «Нова Одеса» на вулиці Фонтанська дорога, 11
14:18
Це на Заході, політик чи держслужбовець, який тим чи іншим чином підкреслює свою матеріальну перевагу, ризикує позбутися професійної кар’єри. У нас же все навпаки…
11:29
У харківських пунктах обміну валют у четвер, 2 лютого, курси долара і рубля практично не змінилися. Євро злегка подорожчав.
11:17
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 8.0390-8.0440 грн/дол.
14:24
Вперше напередодні Дня святого Валентина в Донецьку покажуть 7 коротких історій про любов. З 2 по 9 лютого в кінотеатрі «Кінокульт» поціновувачі побачать найкращі короткометражні творіння режисерів з усього світу. Початок кожної - 18 година. Вартість квитків - 20 гривень.