5 серпня 2013

21:56
У другому матчі кваліфікації до Чемпіонату Європи серед жінок віком до 17 років українські дівчата знову поступилися з розгромним рахунком. Поки наші дівчата не можуть налагодити своєї гри і здобути залікові бали до своєї скарбниці. Невпевнена гра у захисті та інертність дій в атаці не дають позитивного результату.
14:33
5 серпня суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська Микола Решетник прийняв ухвалу, якою визнав незаконною бездіяльність заступника прокурора міста Дніпропетровська С. Лисаченка і зобов'язано прокуратуру негайно внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) відомості про заяву про кримінальне правопорушення стосовно засудженого на 12 років позбавлення волі Андрія Калитки і розпочати досудове розслідування.
14:28
Львівські та івано-франківські підприємства, які постачали будматеріали на спорудження нового львівського аеропорту та злітної смуги, звернулись до Президента, Прем'єр-міністра, Верховної Ради України та голови Львівської ОДА з вимогою вплинути на ТОВ «Донецька будівельна компанія», щоб та негайно віддала їм борги. Як ні, то через місяць вони пікетуватимуть аеропорт.
11:55
Стали відомі нові подробиці вбивства бізнесмена у Харкові.
08:50
На понеділок, 5 серпня, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро і російського рубля та залишивши курс долара без змін.