20 серпня 2013

17:59
В останньому матчі шостого туру між луцькою «Волинню» та львівськими «Карпатами» було зафіксовано нічию 1:1. Хоча це й була одна з не кращих ігор підопічних Олександра Севидова, та їм все ж таки вдалося врятуватися. Рахунок у матчі відкрив Ванче Шиков на 53 хвилині, а на 85 Олександр Гладкий його зрівняв.
10:36
19 серпня у музеї-заповіднику “Личаківський цвинтар” відкрили та освятили пам’ятник на могилі композитора Ігоря Білозіра. Пам’ятник у вигляді скульптури білого ангела виготовлений з італійського мармуру. Попри сильну спеку вшанувати пам’ять митця прийшли родичі, друзі, представники міської та обласної влади та понад півтисячі львів'ян.
15:32
Міжбанківський валютний ринок закрився незначним зростанням курсу євро.
12:04
20 серпня о 4 годині ранку на 209-му км автодороги «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка» зіткнулися вантажний автомобіль МАЗ-551608 з причепом та мікроавтобус Volkswagen LT-35.
11:59
Міжнародний чемпіонат з міні-футболу "ДІАЄВРО" проводиться за ініціативи Української Діабетичної Федерації (УДФ), яка представляє інтереси людей з діабетом в нашій державі. Проект також підтримують Міжнародна діабетична Федерація (IDF), Федерація Футболу України, Київська міська організація «Фізкультурно-спортивне товариство «СПАРТАК».
11:44
В обмінних пунктах Харкова у вівторок, 20 серпня, незначно подорожчав євро. Курси долара і російського рубля практично не змінилися.
11:41
Міжбанківський валютний ринок відкрився незначним зниженням євро.
08:12
На вівторок, 20 серпня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро і російського рубля і залишивши курс долара без змін.