15 березня 2016

18:20
До кінця березня курс гривні на готівковому ринку може коливатися в межах від 26 грн/дол. до 28 грн/дол.
18:12
Луганчани висловили обурення діями влади самопроголошеної "республіки".
17:57
У суді Краматорська буде продовжено розгляд справи борця з корумпованою системою військової прокуратури сил АТО Олександра Ружанського, якого звинувачують в здійсненні хуліганства.
17:52
Експертиза не змогла встановити причину смерті адвоката Віктора Лойка, тіло якого було виявлене в його власній квартирі учора, 14 березня.
17:10
Підприємства, що передбачали укладення угоди про Асоціацію, які активно їздили на виставки, вже приступають до реалізації перших контрактів.
16:14
У Міністерстві молоді та спорту України стверджують, що в 2015 році Харківська область стала одним з регіонів, де найактивніше протидіють продажу тютюнових та алкогольних виробів неповнолітнім.
14:17
Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан, з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, зустрівся з військовослужбовцями 93-ї окремої Гвардійської механізованої Харківської бригади, які зараз знаходяться на передових позиціях в зоні проведення АТО.
15:02
У Харкові реалізується проект «Новий відлік», який дасть можливість переселенцям, учасникам АТО та їх родинам відкрити власну справу.
14:09
З благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета триває спільний соціальний проект для незрячих «Молитовник українською мовою шрифтом Брайля».
14:01
Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан зустрів делегацію Університету ім. Кардинала Стефана Вишинського у Варшаві.