5 квітня 2017

23:35
Дрифтуючі трамваї у Харкові вже ні в кого не викликають здивування. Та й аварій 5 квітня у місті було якось замало. Як казав герой одного комедійного серіалу, «трупиков маловато»...
22:31
З ранку до самого вечора у Харкові небо буде вкрите хмарами. Без опадів.
21:51
У «Харківобленерго» винайшли нові засоби захисту від злодіїв – в енергокомпанії застосовують безпілотні літальні апарати для спостереження за електричними мережами.
21:13
Харківський суд дозволив слідчим арештувати комп'ютерну техніку та відео-реєстратори військової частини А 1352
16:39
"Центрально-Східна Європа: деякі коригування" – так звучить тема зустрічі Юрія Андруховича і Сергія Жадана з гостями проекту “П'ятий Харків” – 6 квітня о 18:00 у великій хімічній аудиторії Харківського національного університету ім. Каразіна. ВХІД, як завжди, ВІЛЬНИЙ. Особливо запрошують студентів, журналістів, дослідників-соціологів, культурологів та істориків, громадських активістів.
17:27
Вперше харківські юнаки-строковики не направлятимуться до підрозділів Державної прикордонної служби, оскільки сьогодні вона вже повністю укомплектована контрактниками
16:09
Це передбачено постановою «Деякі питання виплати у 2017 році разової грошової допомоги, передбаченої законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань»
18:19
Серед тем розмови - реалізація спільних проектів, безпекові програми
15:53
Харківська податкова рекомендує: Не давати нічого
17:39
"Тепломережі" вирішили, що гаряча вода деяким харків'янам інколи не потрібна