16 березня 2018

17:21
Для вступників на магістратуру, яким треба буде складати єдиний вступний іспит чи випробування (так зване «ЗНО на магістратуру»), реєстрація на тестування почнеться 14 травня. Їм не потрібно проходити ту реєстрацію, яка відбувається зараз – з 6 лютого до 19 березня, - адже це реєстрація на ЗНО для вступників на перший курс на ступінь бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань).
17:17
Народний депутат фракції партії "Блок Петра Порошенко" Ігор Артюшенко направив голові Служби безпеки України Василю Грицаку депутатський запит щодо фактів організованих проявів сепаратизму та антидержавній діяльності окремих осіб у Богодухівському районі Харківської області.
16:00
Тайванська міжнародна програма випускників (TIGP) оголошує конкурс на навчання протягом осіннього семестру 2018 року.
14:37
За повідомленнями Харківського гідрометцентру і Гідрометцентру України, в суботу, 17 березня, у неділю, 18 березня, та понеділок, 19 березня, на території нашої області очікуються сильні снігопади з переходом у мокрий сніг та дощ.
13:11
15 березня губернатор Харківської області Юлія Світлична за дорученням Президента України передала Орден княгині Ольги ІІІ ступеня директору Premier Palace Hotel Kharkiv Ользі Соколенко.
12:09
26 квітня 2018 року у Харкові відбудеться одна з головних подій українського бізнес-простору — «Другий Фінансовий Ярмарок для малого та середнього бізнесу».
11:49
Тепер на рахунку харків'ян є ще одна срібна та золота медалі.
10:49
Олена Шержукова з Благодійного Фонду «Харків с тобою» б’є в набат: чиновники Гуманітарної коміссїї при Міністрестві соціальної політики вчора не дали волонтерам дозволу привезти в Україну ліки для хворих на рак крові - Лімфому Ходжкіна. Це одна з найстрашніших хвороб, бо забирає молодих.
10:30
Спортивна акція була організована Катериною Садурською. До неї долучилося 60 дітей.