20 березня 2018

22:29
Конкурс «Міс Зміївщини 2018» пройшов у районному Будинку культури Зміїва Харківської області.
20:31
Як відомо від класика гумору, в Греції все є. Саме туди і відновлюються авіарейси з Харкова.
20:02
Хор «Амадеус» Харківської дитячої музичної школи №15 імені Моцарта виступив в залі очікування Південного вокзалу.
19:47
Мешканці будинків комунальної форми власності у Харкові зможуть отримати частину коштів з міського бюджету на енергоефективні заходи.
19:27
У Харкові на стадіоні «Металліст» відбулася акція для дітей-сиріт, вихованців закладів освіти інтернатного типу, а також юних футболістів, які займаються футболом у спортивних школах області.
17:41
Сьогодні в Харкові були оприлюднені результати дослідження «Індекс здоров‘я», які базуються на результатах опитувань мешканців різних регіонів країни.
17:43
З 15-го по 16-те березня у Харкові пройшло засідання Української Міжцерковної Ради (УМР). Як наслідок, на офіційному сайті УМР з'явилася заява – єпископи великих протестантських об'єднань України звернулися до органів влади країни і силових структур з проханням про діалог.
16:55
За часів губернаторства Ігора Райніна та Юлії Світличної вряди-годи на Харківщині до фокусу уваги потрапили фундаментальні речі, в яких популізму – нуль.
16:09
Протягом тижня харків’яни зможуть краще познайомитися з Францією та франкомовними країнами.
15:04
Президент України Петро Порошенко повідомив про «надзвичайно важливі переговори по диверсифікації джерел газопостачання», які відбулися в ході його офіційного візиту до Держави Катар.