28 листопада 2019

11:52
Прокуратура Харківської області, займаючи принципову та послідовну позицію, продовжує роботу у напрямку повернення державі незаконно відчужених особо цінних земель під об’єктом природно-заповідного фонду національний природний парк «Гомільшанські ліси».
16:11
У Харкові 29 листопада повітря прогріється до 8 градусів тепла.
15:26
Харківська міська рада звернулася до Окружного адміністративного суду міста Києва із позовом, в якому просить визнати протиправним втручання Українського інституту національної пам`яті у питання перейменування харківських вулиць.
14:20
Колегія суддів залишила під вартою працівника поліції, підозрюваного у стрілянині на станції метро Наукова міста Харкова.
13:52
У Харкові відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед спортсменів ШВСМ, на якому харків’яни завоювали 13 медалей та встановили 11 рекордів.
11:05
Дорожники активно відновлюють шляхопровод через залізницю в районі Песочина (об'їзна Харкова).
10:50
Служба автомобільних доріг у Харківській області попереджає водіїв, що з вечора 27 листопада у Харківській області очікується погода з коливанням температурних показників з плюса на мінус і навпаки.
08:32
Переможцем номінації «Найкраща фотографія Харківської області 2019» в українській частині найбільшого у світі міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить пам’ятки» стала світлина Успенського собору, розташованого у Харкові. Автором фото є Вадим Постернак.