Мистецтво

08:54
«Je te veux, madame». Назва цієї легкої іронічної комедії по-українські звучить «Я тебе хочу, мадам». Відомий адвокат і його дружина-стоматолог вирішують розвестися. Проте обидва відмовляються покидати свою квартиру, оскільки приймають клієнтів вдома. Житлоплоща виявляється поділеною навпіл. Кожний з героїв починає наново влаштовувати особисте життя на своїй половині. Але це абсолютно не влаштовує їх слугу Віктора.
08:54
Циркова програма «Епатаж». Глядачів дивуватимуть вогненним шоу, гладіаторськими боями, живими кіньми і навіть драконами Як видовище – фантастична подорож з минулого в майбутнє по країнах, континентах і різних епохах через Рим, Китай, Францію, Америку, Росію і Бразилію, гідами в якому стануть більше п'ятдесяти артистів різних жанрів: танцювального, спортивно-акробатичного, циркового і театрального.
08:54
Х/ф «Пилка 6». Спеціальний агент Страм мертвий, і немає ніяких сумнівів у тому, що детектив Хоффман продовжує справи Конструктора. Але коли ФБР виходить на його слід, він вимушений знов почати Гру, яка нарешті розставить всі крапки над «i» в грандіозному плані Конструктора...
08:40
Х/ф «Приборкання норовистих». Банкір Мурзін і його напарник Федір вирішують влаштувати своїм подругам розіграш. Анонсувавши їм відпустку в Ніцці, друзі під час польоту міняють маршрут і приземляються в сибірській тайзі, біля річки Ніца. Замість гламурного відпочинку на Лазурному березі фотомодель Катю чекає тиждень в лісовій глушині на заїмці «Ведмедячий кут». Але не на ту напали! Характер у Коти не цукор, і вона влаштовує своєму «Мурзіку» показовий виступ.
08:50
Томас де Мадрид — один з відомих в світі виконавців фламенко. У 1979 році він створив свою власну трупу, з якою ось вже більше тридцяти років гастролює по всьому світу, впокорюючи глядачів високою майстерністю. У програмі «Дороги любові» вас чекають темпераментна музика, пристрасний танець, гітара, перкуссия, ритмічні удари в долоні і чіткий звук кастаньєт.
08:50
Д/ф «Майкл Джексон: От і все!». Фільм заснований на багатогодинних відеозаписах репетицій, робочих і закулісних моментів під час підготовки до серії, що не відбулася, концертів в Лондоні. Стрічка представить унікальну ретроспективу кар'єри поп-короля, підкріплену інтерв'ю з друзями, колегами і близькими Джексона.
09:00
Х/ф «Трикутник». Гонконзько-китайський фільм «Трикутник» досяг наших кордонів. Три режисери – Рінго Лем, Джоні Те і Харк Цуй – об'єднали свої сили у вирощенні вишуканого стилю з відтінком мертвечини – кожний з творців ніби то захоплює петлю іншого і продовжує те, що своє в'яже сюжету, і у результаті виходить достатньо цікаве кінематографічне мереживо. Не дивлячись на те, що їм вдалося створити цілісну картину, творчий вплив всіх трьох сторін відчувається більш ніж виразно.
08:46
Сергій Бабкін – участник колишньої групи 5’nizza. Актор Сергій Бабкін переконливий і різноманітний: може зіграти божевільного імператора, а може – героя-коханця. Виконавець Сергій Бабкін артистичний і відкритий: його інтонації роблять кожну пісню моноспектаклем. Автор Сергій Бабкін плодовитий і безкомпромісний: записує все, що складає, а складає багато. Говорить, що відмовлятися від складених пісень – це як вбивати власних дітей. Музикант Сергій Бабкін імпульсний і вразливий: зустрів на студії цікавих музикантів, сів і записав з ними альбом за 2 ночі. Поет Сергій Бабкін винахідливий і зрозумілий: народний і міський фольклор змішує з грою слів; говорить про повсякденне, маючи на увазі вічне. Актор + виконавець + автор + музикант + поет – цей той образ, який ми бачимо на сцені і в піснях. який такий відвертий і близький одночасно.
08:45
Напередодні виходу нового альбому «З.Ы.» група «ПОСТ.СКРИПТУМ.» відправляється в тур на підтримку свіжої платівки по містах України і Росії. Географія концертів охопить Східну, Центральну, Західну частини України і декілька міст з Європейської частини Росії. Тур завершиться яскравим презентаційним перформансом диска в рідному місті групи – Києві. Окрім пісень з нового альбому «З.Ы.» в сет-лист концертів будуть включені старі пісні в нових обробках і несподівано, навіть для самих музикантів, на суд слухачів будуть представлені декілька зовсім свіжих, тільки написаних композицій. Після року студійної роботи у групи накопичилася безліч невикористаної концертної енергії, яку «ПОСТ.СКРИПТУМ.» сподівається передати слухачам під час своїх виступів, поділившись емоціями, енергетикою і справжнім музичним драйвом.
08:45
М/ф «Хмарно, можливі опади у вигляді фрикадельок». Історія про дивне місце, де млинці і паста валяться прямо з неба, вирішуючи проблему світового голоду. Проблема наступає в мить, коли на Землі зникає надлишок продуктів, а простим «Горщик, не вари!» з ним не справитися.