Мистецтво

15:39
Днями представники української авторської спільноти, разом зі своїми польськими колегами з авторської організації ZAiKS та за сприяння європейського об’єднання товариств авторів та композиторів GESAC, провели ряд зустрічей у Брюсселі з метою обговорення інструментів підтримки української культури, як частини європейської, зокрема зустрілися з представниками Європарламенту, Єврокомісії, а також поточного та майбутнього головування в Раді ЄС.
16:01
Львівська міська влада запропонувала харківському сучасному кросовер-оркестру Prime Orchestra інтегруватися у мистецький простір міста Лева.
19:02
У Стрийському парку Львова провели благодійний концерт просто неба, який приурочили до Дня захисту дітей.
11:45
Харківський аероклуб відновлює конкурс дитячого малюнка «Наше мирне небо».
11:31
У харківському метро знову лунає музика.
15:24
На цю премію вже сім років не був номінований жоден український журналіст
10:35
З кінця березня до кінця квітня 2022 року KharkivMusicFest вп’яте даруватиме харків’янам та гостям міста надзвичайне свято музики.
12:39
23 січня в Харківській обласній філармонії відбудеться концерт «Музичний сторітелінг» Дитячого симфонічного оркестру KharkivMusicFest, який розпочне цьогорічну концертну діяльність оркестру.
21:12
Повернути радість в освіту — із таким завданням із 7 до 18 грудня 2021 року відбудеться Національний EdCamp для радості «Тримай п’ять, освіто!».
19:12
Першу премію Міжнародного конкурсу диригентів імені Артуро Тосканіні, який проходив 23 жовтня в Італії, виборов Віталій Алексейонок, головний диригент оркестру Мюнхенського університету, новий арт-директор фестивалю KharkivMusicFest.