Мистецтво

21:23
Мстислав Чернов презентує свій роман про сни та війну на Донбасі у рідному Харкові, у будинку «Слово».
12:09
З 7 по 24 квітня в Харкові відбудеться Міжнародний фестиваль класичної музики KharkivMusicFest.
10:21
У Національному літературно-меморіальному музеї Григорія Сковороди в коморі, побудованій у XIX столітті, під час реставрації зроблять виставкову та коференц-зали.
19:45
4 лютого, у всесвітній день боротьби з раком, в Харкові відбудеться перша офлайн-презентація артбуку Альони Воробйової «Мистецтво жити під час хіміотерапії».
14:23
Платформа Yak Today запустила конкурс корисних інструкцій «Що я наробив», до якого можуть долучитися всі, хто вміє добре робити щось руками.
11:31
V Всеукраїнський фестиваль традиційних і сучасних вертепів «Вертеп-фест» пройде цьогоріч з 8 по 10 січня в інтернеті під гаслом «Вертеп UnLock!», підкреслюючи, що навіть пандемія не в силах його скасувати.
09:03
Всеукраїнський конкурс молодих композиторів імені Бориса Лятошинського – новий кейс Міжнародного Kharkiv Music Fest, що після успішного минулорічного дебюту, вочевидь став його постійним резидентом.
15:51
Щороку у жовтні більшість країн проводить місяць підвищення обізнаності про рак молочної залози. Цього року до нього долучилася і Харьківські бібліотеки, онколікарні та культурні центри. Окрім інших заходів вони пропонують своїм відвідувачам познайомитися з книгою харків’янки Альони Воробйової "Мистецтво жити під час хіміотерапії", яка показує внутрішній світ жінки, якій діагностували рак, і її почуття під час проходження хіміотерапії.
18:37
Захід проходитиме з 26 по 31 жовтня на сайті фестивалю.
12:31
14-15 листопада відбудеться фестиваль соціальних інновацій та нової музики Plan B. Подія поєднає три міста в онлайні — Харків, Івано-Франківськ та Лисичанськ.