Укроборонпрому передали, крім Харківського авіазаводу, концерн Антонова

Середа, 26 липня 2017, 11:04
Таке рішення схвалив Уряд на засіданні 25 липня
Укроборонпрому передали, крім Харківського авіазаводу, концерн Антонова

Після підпорядкування цих підприємств державному концерну "Укроборонпром", а також Заводу 410 ЦА  практично всі авіабудування України переходить в "одні руки", - повідомляє «Справжня Варта»

Щодо Державного авіабудівного концерну«Антонов», то створена міністерська ліквідаційна комісія.

Як відзначаєтьсяв постанові, таке рішення було затверджено ще у 2015 році.

Як раніше писала «Справжня Варта», зарплата працівникам Харківського авіазаводу за березень-квiтень робітникам видана в повному обсязі. Про це розповів генеральний директор ХДАВП Олександр Кривоконь під час прес-конференції в Харкові

«Хочу особливо підкреслити роль Харківської обласної Адміністрації та висловити велику подяку особисто Юлії Світличній за ту підтримку, яку вони надають нашому підприємству», - підкреслив Олександр Кривоконь.

Одним з найсуттєвіших досягнень є реєстрація законопроекту «Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства «ХАВП», який передбачає відстрочку виплати боргів на 5 років.

«Ми сьогодні морозимо цю суму на 5 років, виплачуємо по 440 тисяч у квартал, а після 5 років ми починаємо гасити, але ми просимо списати пеню та штраф», - пояснив гендиректор заводу.

За його словами, сьогодні завод працює по понеділках і вівторках, у середу, четвер і п`ятницю – на 2/3.

До цього нещодавно Юлія Світлична зазначила можливості стосовно позитивних зрушень щодо діяльності ХАЗу. А прем`єр-міністр України Володимир Гройсман підтримав губернатора Харківщини у намірі зберегти профіль авіазаводу.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments