Грошi

14:19
Деякі касири пунктів обміну валют у центрі Харкова на питання про причину різкого падіння долара відповіли: «Вчора Тимошенко залякала правління Нацбанку відставкою!».
11:43
Сьогодні на міжбанківському валютному ринку України торги по долару США відкрилися падінням котирувань – 8.5/9.0 грн.
10:25
У четвер увечері, після 18:00, готівковий курс долара в центральних пунктах обміну валют Харкова почав різко знижуватися.
17:23
Починаючи із сьогоднішнього дня Національний банк України щодня виходитиме на валютні аукціони з фіксованою ціною в 8.95 гривень за долар в четвер і в 8.70 гривень за долар в п'ятницю.
14:12
«Масових банкрутств (банків в Україні, – ред.) можна очікувати вже у січні або на початку лютого», – уважає народний депутат Дмитро Святаш (Партія регіонів).
13:13
Національний банк України має намір підвищити дисконтну ставку. Про це у четвер заявив голова НБУ Володимир Стельмах, передає РБК-Україна.
10:36
Пункти обміну валют у Харкові відреагували на підвищення офіційного курсу гривні до іноземних валют.
17:33
Торги на міжбанківському ринку валют завершилися вповільненням росту долара США.
16:46
Якщо підприємства-боржники не розрахуються за світло з «Харківобленерго », «веєрні» відключення торкнуться не лише боржників, але і звичайних споживачів, передає газета «Сегодня».
15:09
Для забезпечення розрахунків за енергоносії, Нацбанк надасть НАК «Нафтогаз» валюту, оминувши механізм її придбання на міжбанківському валютному ринку.