Харківська промисловість цього року демонструє впевнене зростання завдяки машинобудуванню - Світлична

Неділя, 24 вересня 2017, 10:54
Машинобудування для харківської економіки є ключовою галуззю.
Харківська промисловість цього року демонструє впевнене зростання завдяки машинобудуванню - Світлична

Про це йдеться у коментарі голови ХОДА Юлії Світличної з приводу Дня машинобудівника України, повідомляє "Справжня Варта". 

Так, у коментарі Юлія Світлична вітає машинобудівників з професійним святом, бажає їм та їхнім родинам усього найкращого, також висловлює надію на розвиток та успіх усіх відповідних підприємств. 

За словами губернатора Харківщини, на сьогодні можна назвати машинобудування найважливішою галуззю економіки регіону.

"Саме золоті руки наших машинобудівників закладають основу промислової моці та розвитку нашого регіону", - сказала Юлія Світлична. 

Також вона зазначила, що сьогодня, вперше за багато років, у працівників галузі і влади є спільни гарні новини. Так, уже другий рік поспіль промисловість регіону зростає, цього року - впевнено. І це - саме завдяки підприємствам машинобудування. 

Нагадаємо, 22 вересня у Харкові відбувся форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!». Головними темами для обговорення стали модернізаційні пріоритети для України, розвиток машинобудування та експорту.  Під час економічного форуму у Харкові були підписані важливі угоди. ХОДА домовилася про співпрацю зі щведами, німцями, китайцями та їхніми представниками у Харкові і в Україні.

comments powered by HyperComments