Світлична - про Владислава Зубенка: Він крізь усе своє життя проносив силу і правду

Вівторок, 20 лютого 2018, 12:29
В університеті залізничного транспорту вшанували пам’ять випускника вишу - Героя Небесної Сотні Владислава Зубенка.
Світлична - про Владислава Зубенка: Він крізь усе своє життя проносив силу і правду

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Викладачі та студенти, а також представники громадськості і губернатор Харківщини Юлія Світлична поклали квіти до меморіальної дошки Владиславу Зубенку. 

На заході був присутній молодший брат Героя України. Він зазначив, що кожен чоловік, який є повноправним членом суспільства, має брати приклад з Влада.

За словами губернатора Харківської області, Владислав був справжнім патріотом, який загинув, відстоюючи гідність. 

«Саме відстоюючи гідність, загинув патріот, який навчався серед вас, - сказала голова ХОДА, звертаючись до студентства. – Він крізь усе своє життя проносив силу і правду. І загинув за майбутнє України. Усі ми маємо пам’ятати, що саме сила духу, характер, незламність є ідентичністю нашої нації. Сьогодні вся Україна вклоняється Героям Небесної Сотні, дякуючи їм за самовідданість, за жагу жити в міцній та новій державі, яку ми з вами повинні будувати. Герої не вмирають!».

Голова ХОДА вже наголошувала, що  Герої Небесної Сотні пожертвували життям заради майбутнього своєї батьківщини, заради того, щоб Україна була такою державою, де найвища цінність - гідність кожного громадянина. 

Як ми повідомляли раніше, 20 лютого на Харківщині відбуваються заходи з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні.Вранці біля будівлі ХНУРЕ пам’ять Героя України Євгена Котляра вшанували жителі регіона та представники влади, зокрема, Юлія Світлична.

Раніше ми писали про те, що напередодні Дня Героїв Небесної Сотні голова ХОДА зустрілася з родичами трьох харківських Героїв України – Євгена Котляра, Владислава Зубенка та Юрія Паращука. Губернатор Харківщини ще раз підкреслила, що родичі загиблих Героїв України можуть розраховувати на допомогу обласної влади з приводу будь-яких питань. 

comments powered by HyperComments