Світлична пообіцяла взяти під особистий контроль рішення кожного питання, яке було озвучено на прийомі громадян у Харківській дирекції «Укрпошти»

Четвер, 24 травня 2018, 16:59
24 травня відбувся прийом громадян у Харківській дирекції «Укрпошти» за участі губернатора Харківщини.
Світлична пообіцяла взяти під особистий контроль рішення кожного питання, яке було озвучено на прийомі громадян у Харківській дирекції «Укрпошти»

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Ми вже писали, що серед питань, з якими працівники підприємства зверталися до губернатора, одним з важливіших було прохання допомогти в ремонті під'їзних шляхів до Золочівської районної лікарні, а також велика кількість звернень, що надходять до облдержадміністрації, стосується питань освітлення.

Окрім цього, начальник центрального відділення поштового зв'язку «Ізюм-5» Наталя Корольова попросила главу області сприяти проведенню ремонту покрівлі будівлі, де розташовується відділення. Юлія Світлична звернулася до керівника Харківської дирекції «Укрпошти» Ваграма Гуляна з дорученням сприяти вирішенню проблеми, а також запевнила заявницю, що участь у ремонті візьмуть органи місцевого самоврядування міста Ізюм.

Низка звернень до глави області стосувалися питань оздоровлення дітей, придбання путівок у санаторії області для людей з інвалідністю, виділення матеріальної допомоги на лікування.

«Рішення кожного питання, яке сьогодні було озвучено, я візьму під особистий контроль», - підкреслила голова ХОДА.

Варто зауважити, губернатор Харківщини Юлія Світлична систематично проводить особисті прийоми громадян на великих підприємствах. Зокрема, на особистому прийомі працівників Південної залізниці Юлія світлична проанонсувала підвищення зарплат. 16 квітня керівник області зустрілася з колективом Харківської філії ПАТ «Укрпошта» та провела нараду з керівництвом підприємства. Вона також розповіла про підвищення зарплат на підприємстві найближчим часом. А наприкінці квітня Юлія Світлична взяла під особистий контроль стан справ на «Хартроні».

comments powered by HyperComments