Керівництво концерну «Укроборонпром» подякувало особисто Світличній за підтримку

Четвер, 12 липня 2018, 18:38
Завдяки увазі, яку вона приділяє промисловості та підприємствам концерну, ми бачимо результати, яких «Укроборонпром» зміг досягти.
Керівництво концерну «Укроборонпром» подякувало особисто Світличній за підтримку

Про це мова йшла під час візиту губернатора Харківщини Юлії Світличної до підприємства «ХМЗ «ФЕД».

За постійну підтримку та сприяння в просуванні продукції не тільки заводу «ФЕД», а й інших харківських підприємств «Укроборонпрому» голові ХОДА подякував заступник генерального директора з авіабудування ДК «Укроборонпром» Олександр Пащенко.

«Хочу передати слова подяки від керівника концерну «Укроборонпром» Павла Букіна особисто голові Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличній. За те, що ви стільки приділяєте уваги промисловості та підприємствам концерну. І це відбивається на тих результатах, яких ми змогли досягти», - сказав Олександр Пащенко.

Сьогодні у рамках візиту відбулися виїзний особистий прийом громадян, а також огляд підприємства. 

Про це написала губернатор на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Цього тижня це вже третій виїзний прийом громадян, який у закладах регіону проводить губернатор Харківщини Юлія Світлична. Нагадаємо, що у понеділок, 9 липня, голова ХОДА поспілкувалася з медиками Харківської обласної кліничної лікарні. Вона обговорила з ними стан медицини на Харківщині, а також вислухала важливі особисті питання, які турбують робітників закладу. 

10 липня Юлія Світлична відвідала ХНУРЕ та поспілкувалася з робітниками вишу. 

comments powered by HyperComments